2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شده علت شو میدونی

نمیدونم خیلی خوب بود خیلی ولی کم کم انگار تمام حساش از بین رفت . 

از خوبیاش هر چی بگم کم گفتم ولی این موضوع منو افسرده و عصبی کرده  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
نمیدونم خیلی خوب بود خیلی ولی کم کم انگار تمام حساش از بین رفت .  از خوبیاش هر چی بگم کم گفتم ...

اهوم امسر من هم مرد خیرخواه و خوبیه هیلی دلسوزه و راضی نمیشه ی دقیقه سرم درد بکنه...

یہ جورے باسیاست  احساسشوجریحہ دارڪن.. بگوبیافیلم بدببینیم براے تخلیہ استرس و آرامش وروحیہ مون خوبہ😳 لازم داریم هردومون ماڪہ ڪارے بہ هم نداریم حداقل تحریڪ وتخلیہ شیم😁بہ غیرتش ومردانگیش برمیخوره

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم خیلی خوب بود خیلی ولی کم کم انگار تمام حساش از بین رفت .  از خوبیاش هر چی بگم کم گفتم ...

وای مثل ما... خیلی خوبه ها، همیشه حواسش بهم هست، نوازش می کنه، محبت می کنه، اولویت اولشم... اما چه فایده؟!

آخه بهش می گم... شوخی جدی با ناراحتی، همه طور بهش گفتم... دل من شوهر می خواد نه همخونه. بهم می گه چی ...

درکتون میکنم منم از لحاظ عاطفی خیلی کمبود دارم و برعکس شما همسر من فکر میکنه با رابطه زیاد همه چی حل میشه درحالیکه من بعد رابطه گاها گریه میکنم ک انقد نادیده گرفته میشم منم درمونده شم یه پیام محبت امیز ازش ندارم 

درکتون میکنم منم از لحاظ عاطفی خیلی کمبود دارم و برعکس شما همسر من فکر میکنه با رابطه زیاد همه چی حل ...

کاش انقد که ما به فکر زندگیمون هستیم مردا هم بهش فکر می کردن! تو خلوت خودشون نمی گن بذار ببینم چیکار کنم زندگیم بهتر می شه، خانومم خوشحال تر می شه!

کاش انقد که ما به فکر زندگیمون هستیم مردا هم بهش فکر می کردن! تو خلوت خودشون نمی گن بذار ببینم چیکار ...

من خیلی اعتراض کردم به زبون خوش با دعوا ولی دیدم درست نمیشه بخدا گاهی دلم برای خودم میسوزه ک دارم گدایی محبت میکنم