2777
2789
عنوان

متاهلم اما

3851 بازدید | 125 پست

تو رو خدا گزارش نزنید نه قصد پربازدید شدن دارم نه چیز دیگه... فکر کنید منم خواهرتونم هر راهی به فکرتون می رسه بگین چی کار کنم با دست خودم زندگیمو خراب نکنم

همش به یه نفر فکر می کنم. انگار وسواس فکری دارم! سالی چند بار بیشتر نمی بینمش اما چند ماهه مدام تو ذهنمه...چند روز پیش دیدمش دستام لرزید آبروم رفت

شوهرم خیلی مرد خوبیه. با من مهربونه... اما چطوری بگم؟ انگار شوهرم نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه داخل زندگی متاهلی حسی به کسی غیر همسر پیدا کنید ولی اون چیزی که مهمه تعهد هست 

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
خودتو توجیح نکنه حس جنسی نداری به شوهرت یا اون حسی نداره درهرحال جدا شو برو با کسایی ک دستت میلرزه ...

ببینید ایشون خودشون عذاب وجدان دارن و اگر این کاره بودن نمیوندن اینجا کمک بخوان میرفتن پی خیانت

سرزنش کردنشون درست نیست

هر چه از دوست رسد نیکوست...
خودتو توجیح نکنه حس جنسی نداری به شوهرت یا اون حسی نداره درهرحال جدا شو برو با کسایی ک دستت میلرزه ...

این راهڪارشوخے بودیاجدے😳

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم