2777
2789

سلام دوستان

ببخشید کسی اطلاع داره تو تهران کجا میشه شلوار جین سایز بزرگ پیدا کرد

منظورم از سایز بزرگ سایز ۵۶ و ۵۸ به بالا هست

حتما میخوام حضوری باشه به هیچ عنوان آنلاین شاپ و خرید اینترنتی نباشه

من باردارم لباس پیدا نمیکنم  والله پیدا کردی بمنم بگو

حتما

دیروز و پری روز و گشتم پیدا نکردم

یه فروشگاه از گوگل در آوردم تو فلکه تهرانپارس که زده داره

منتظرم ساعت ۱۰ بشه زنگ بزنم اگر داشت برم بخرم

به سرم زده پارچه جین بخرم بدم برام بدوزن میترسم مثل حاضری ها نشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما دیروز و پری روز و گشتم پیدا نکردم یه فروشگاه از گوگل در آوردم تو فلکه تهرانپارس که زده دار ...

عزیزم شما چند سالتون و  بی ام ای چندی؟   منم  قدیم خیلی چاق بودم  فکن تو سن ۲۷ سالگی    ۱۱۵ کیلو بودم ولی خیلی لاغر کردم اونم با ی روش  ک شما جوابمو بده تا بهت بگم 

عزیزم شما چند سالتون و  بی ام ای چندی؟   منم  قدیم خیلی چاق بودم  فکن تو سن ۲۷ س ...

۳۸ سالمه

بی ام ای نمیدونم چیه ؟

وزنم ۱۰۰ هست

سایز بالا تنم ۴۸ هست فقط شکم بزرگی دارم

۳۸ سالمه بی ام ای نمیدونم چیه ؟

بی ام ای  بزن تو  گوگل میاد  یعنی قدو ورنتو بدی  بهت بگه درصد چافی بدنت توی چ رنجی  من ۲۸ بودم    شما بزن   بگو بهم  من با ی روش لاغر کردم و دیگه برگشت نداشت  یعنی با ی  امپول و ورزش   گفتم شاید بدردت بخوره

بی ام ای  بزن تو  گوگل میاد  یعنی قدو ورنتو بدی  بهت بگه درصد چافی بدنت توی چ رن ...

من قدم ۱۶۰ هست که با جدول قد و وزنی که بلدم ۴۰ کیلو اضافه وزن دارم اما به ۷۰ هم برسم یعنی ۳۰ کیلو لاغر کنم هم راضی هستم

حتما اگر جواب میده ممنون میشم راهنمایی کنی

بی ام ای  بزن تو  گوگل میاد  یعنی قدو ورنتو بدی  بهت بگه درصد چافی بدنت توی چ رن ...

زدم گوگل محاسبه اش ۳۵/۹ اضافه وزن نشون داد

وزن ایده عال و بین ۴۷ تا ۶۴ نشون داد

عزیزم میشه راه تون و بگید آمپول چی هست ؟

ببین عزیزم من بخدا نمیدونم روش درست یا ن! خوب مطمعنا بهترین روش لاغری  ورزش کردن ولب من پرخوری عصبی داشتم و نمیتونستم  یعنی دست خودم نبود   

کسی ک بمن معرفی کرد گفت  نباید مشکل کلیه و کبد و قلب و اینا داشتخ باشی و من نداشتم       بخدا نمیدونم درست اینکه دارم بهت میگم یان    فقط شما گوگل کن  و سولل کن  بعد اقدام کن   من هرروز امپول کلن  زدم  و لاغر شدم  همین سایتم یکی بود گفت  من لا کاربری دیگم بودم    برای لاغری کمک خاستم گفتن بعد تحقیق کردم رفتم زدم لاغر شدم   و برنگشت ولی بگم کلا  تحقیق کن     بزن امپول کلن  

ببین عزیزم من بخدا نمیدونم روش درست یا ن! خوب مطمعنا بهترین روش لاغری  ورزش کردن ولب من پرخوری ...

کلیه و قلب مشکل ندارم اما کبد چرا

ممنون باز تحقیق میکنم

از دکتر سوال میکنن

فقط هر روز باید بزنم

شما که استفاده کردید تو یه تایم مشخص مثلا یک هفته یا یک ماه چند کیلو لاغر کردید

چون منم پر خوری عصبی دارم

کلیه و قلب مشکل ندارم اما کبد چرا ممنون باز تحقیق میکنم از دکتر سوال میکنن فقط هر روز باید ...

منم پرخوری عصبی داشتم توی  یک ماه  ۱۵ ک لاغر شدم  خیلی لاغر میکنه ولی عوارضم داره    

منم پرخوری عصبی داشتم توی  یک ماه  ۱۵ ک لاغر شدم  خیلی لاغر میکنه ولی عوارضم داره&nbs ...

فدات

الان که رفتم‌یه داروخانه نداشت

باز بگردم ببینم پیدا میکنم

بکشه و لاغر کنه خسته شدم دیگه

فدات الان که رفتم‌یه داروخانه نداشت باز بگردم ببینم پیدا میکنم بکشه و لاغر کنه خسته شدم دیگ ...

ن اینو داروخونه نداره! عزیزم باید حتما تحقیق کنی راجبش و بگی دختر برات بنویسههه    و برای هرکسی دوز زدنش  فرق داره  

فدات الان که رفتم‌یه داروخانه نداشت باز بگردم ببینم پیدا میکنم بکشه و لاغر کنه خسته شدم دیگ ...

این دارو ممنوع  چون توی  پزشکی برای  کسای  آسم داشتن میدادن  و موقع جراحی ازش استفاده میکنن    باید بازار ازاد بگیری  تو داروخونه محاله داشته باشه!  عزیزم  اول تحقیق کن راجبشششششش  اول تحقیق  بعد خرید  باید دوز زدنتو مشخص کنی