بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما دیروز و پری روز و گشتم پیدا نکردم یه فروشگاه از گوگل در آوردم تو فلکه تهرانپارس که زده دار ...
عزیزم شما چند سالتون و بی ام ای چندی؟ منم قدیم خیلی چاق بودم فکن تو سن ۲۷ سالگی ۱۱۵ کیلو بودم ولی خیلی لاغر کردم اونم با ی روش ک شما جوابمو بده تا بهت بگم
بی ام ای بزن تو گوگل میاد یعنی قدو ورنتو بدی بهت بگه درصد چافی بدنت توی چ رنجی من ۲۸ بودم شما بزن بگو بهم من با ی روش لاغر کردم و دیگه برگشت نداشت یعنی با ی امپول و ورزش گفتم شاید بدردت بخوره
ببین عزیزم من بخدا نمیدونم روش درست یا ن! خوب مطمعنا بهترین روش لاغری ورزش کردن ولب من پرخوری عصبی داشتم و نمیتونستم یعنی دست خودم نبود
کسی ک بمن معرفی کرد گفت نباید مشکل کلیه و کبد و قلب و اینا داشتخ باشی و من نداشتم بخدا نمیدونم درست اینکه دارم بهت میگم یان فقط شما گوگل کن و سولل کن بعد اقدام کن من هرروز امپول کلن زدم و لاغر شدم همین سایتم یکی بود گفت من لا کاربری دیگم بودم برای لاغری کمک خاستم گفتن بعد تحقیق کردم رفتم زدم لاغر شدم و برنگشت ولی بگم کلا تحقیق کن بزن امپول کلن
فدات الان که رفتمیه داروخانه نداشت باز بگردم ببینم پیدا میکنم بکشه و لاغر کنه خسته شدم دیگ ...
این دارو ممنوع چون توی پزشکی برای کسای آسم داشتن میدادن و موقع جراحی ازش استفاده میکنن باید بازار ازاد بگیری تو داروخونه محاله داشته باشه! عزیزم اول تحقیق کن راجبشششششش اول تحقیق بعد خرید باید دوز زدنتو مشخص کنی