2777
2789
عنوان

میگما عجب داستانی شد زندگیم 😥😥😭

687 بازدید | 31 پست

میدونید شاید خیلیا بعدن طعنه بزنن یا قضاوتم کنن دلم پره مهم نیس بذارید زندگیمو بنویسم دلم میخاد تا آسمون گریه کنم.خلاصه واربگم یه پسری اومد توزندگیم 20سالم بود منو گول زد عاشقمو فلان بعد چندوقت اومد خاستگارگیم خانواده خوب ومتوسطی داشت بیاید بقشیم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

خلاصه ابنو بگم پدرم کارگره ولی تاحدودی وضعمون بدک نبود خونه داشیم اما بابام اهمیت نمیداد یعنی وسعش نمیرسید مبل نداشتیم فرشای کهنه اومدن خاستگاری اونام زیاد چیز خاستی نداشتن بعد عقد کردیم زنداداش پسره همش طعنه میزد بقیرو پر میکرد بعد دوماه نامزد سابق میگفت شمافقیرید و گذاشت رفت منم توبچگی و طلاق کلی همه اذیتم کردن نگم چقد گریه میکردم

اومدم شهردیگه درس خوندم بازی کلی حرف انداختن پشتم که پسره ولش کرده الان توشهر دیگه باپسراس خیلی اذیتم کردن اقوام درجه یک هرشب گریه میکردم الان چشمام حساسن به گریه نابود شدم 8سال درد کشیدم بایکی آشنا شدم 8سال سختی خانواش سطحشون خیلی بالاس به هزارزور 14سکه بیشترمهرم نکردن الان به عشقم رسیدم بازم توسختبم اذیتم میکنن

فقط میخام ابنو بگم مگه بابام دزده یاخلافکاره؟ فقط کارگره چراتحقیرم میکنن یا یه بارنامزدی ناموفق داشتم چرا طوری رفتارمیکنن انگارمن کسی نیستم چرامادرشوهرم فک میکنه باید برم کلفتیش😥😥😥😭😭😭

موقع خواستگاری که وضع شمارو دید چطور آخه در عرض دو ماه نظرش عوض شد🫤 مردم عجیب شدن🤷

من ازدواج اولم ۱۵ سالم بود بعد ۲ ماه شوهرم گفت نمیخوام آنوقت ۱۵ سال ازم بزرگتر بود اداش هم میومد طلاقم گرفتم 

مردم خیلی پست شدن

صلوات فرستادم  الهی زودتر  ناپیک بزنی بگی پسرم خوب شد.

خیلی ممنون پسرم خوبه خداروشکر ولی برای اینکه همیشه سالمو سلامت باشه گذاشتم ☺

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

موقع خواستگاری که وضع شمارو دید چطور آخه در عرض دو ماه نظرش عوض شد🫤 مردم عجیب شدن🤷

آره خودشونم هیچی نداشتن اون مهم نیس اذیتو آزارایی که آثارش هنوزنوزندگیمه فک میکنن چون یه بارجداشدی اونم توعقد و باکره انگارمرتکب قتل شدی

من ازدواج اولم ۱۵ سالم بود بعد ۲ ماه شوهرم گفت نمیخوام آنوقت ۱۵ سال ازم بزرگتر بود اداش هم میومد طلا ...

خدا ازشون نگذره واقعا حالا مادرهمسرم میگه باید بیای طبقه بالای من زندگی کنی و کلفتی زندگیمو خراب کردن منیکه اینهمه زجرکشیدم 8سال خداکمکم نمیکنه