2777
2789
عنوان

رفع تهمت

656 بازدید | 26 پست

سلام. زنی ک تهمت بدکارگی بهش زده شده چ دعایی بخونه ک خدا عاملینش رو رسوا کنه یا بی گناهیش ثابت شه. خیلی واجبه.

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکار خدا انقد رو بنده هاش غیرت داره که لازم نیست کاری انجام بدی خودش می‌بینه

تو رو خدا اگه راهی میشناسین بگین 

خانواده نامزدم بهم تهمت بدکارگی زدن و نامزدم اصلا نزاشت من ثابت کنم. نمیدونم چ کار کنم. زندگیم داغون شد. هر چی تلاش کردم صدام ب جایی نرسید. خدا چرا پاسخگو نیست. چطور دلش میاد.

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

طلا که پاک است   چه منتش به خاک است؟

بسپاره به خدا ،خدا بهترین قاضیه .

خدا  حتی اگر کسی آبروی گناهکار رو ببره رسواش میکنه 

چه برسه به تهمت به زن پاکدامن  

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
هیچ کاری خدا در زمان و مکان درست جوابش رو میده

پس چرا پنج ماهه از خدا خبری نیست.

ای بابا تو کجای کاری

همون زنی ک بهش تهمت زدن بدبخته دیگه

اونی ک تهمت زده ب زندکی. خودش شاد و خوشحال ادامه بده

جاری آشغال من تهمت زد زنسکه عوضی با دعا و جادو جنبل همه رو میکشه سمت خودش

بسپر ب خدا

طلا که پاک است   چه منتش به خاک است؟ بسپاره به خدا ،خدا بهترین قاضیه . خدا  حتی اگر ک ...

خدا راضیه من زیر دست و پاشون له شم؟؟ 

ای بابا تو کجای کاری همون زنی ک بهش تهمت زدن بدبخته دیگه اونی ک تهمت زده ب زندکی. خودش شاد و خوشحا ...

دقیقا همینکارو کردن. ی دفه اومد خونه گفت بو میدی . خالم ازت ب هم نیخوره. عطرامو شکست. گفت تلفنت همش اسعاله. خانوادم گفتن جای استخر جای دیگه میری. 

همه گفتن طلسم شده. 

تو اتاق ی شال زنونه چند تا سنجاق قفلی ی غذا موهای خودم رو پیدا کردم. 

بعد همه لباسامو ریخت جلوی همسایه ها بیرون گفت برو  جم کن.

پس خدا کجاسسسسس؟

نامزدت چرا نذاشت!!!هنوز هم با نامزدت هستی.نامزدت چیزی نگفت؟؟؟

نه اصلا ابنگار لال شدا بود هر چی بقبه میگفتن دیکته میکرد من هر چی التماس میکردم فایده نداشت اونم مردی ک جلوی همه میگفت من ب عفت زنم ایمان دارم

الان مشکلت دقبقا چیه نمیتونی گواهی بگیری ؟

گواهی؟؟

اصلا من نمیشناسمش دیگه اینقدر عوص شده