2777
2789
عنوان

واسه شما هم اتفاق افتاده؟؟؟

178 بازدید | 11 پست

من طلاهام کنار آینه میز آرایشم توی جعبه ان.......واستفاده مرتب هم ندارم ازشون.....امشب ظرفا که شستم نیم ساعت بعدش همسرم از بیرون اومد رفت تو ظرفشویی دستاشو بشوره بعد برگشت انگشترمو پرت کرد سمتم وگفت این باید تو آشغالا ظرفشویی باشه .....هرچی فکر میکنم اصلا امروز من این انگشترو دستم نکردم .یعنی ممکنه اینا نشونه آلزایمر باشه؟آخه انگشترمم یه چیز کوچیکی نبود نمیدونم چرا اصلا ظرفا که شستم خودم تو سینک ندیدمش...فکرممم درگیر موضوعی نیس که بگم هواسم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی‌خیال شاید خواسته دستت کنی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شده 

ب هر حال گاهی آدم متوجه نیست

منم مامان انگشترش گاهی میدیدم کنار ادویه ها هستش یا جاها دیگ، بهش میگفتم 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

الان چس کلاسا میان میگن :واای پییف مگ شما دستاتون تو سینک میشورین 🥴😷

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
نه از در که اومد تو رفت سمت ظرفشویی مستقیم اصلا تو خواب نرفت

شاید تو جیبش بوده . چون تکرار نشده پس فکر بد نکن

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شده  ب هر حال گاهی آدم متوجه نیست منم مامان انگشترش گاهی میدیدم کنار ادویه ها هستش یا جاها دی ...

خوب مامانت حتما دستش میکنه واسه کاری چیزی در میاره ولی من اصلا دست نمیکنمش مگه برم بیرون یا مهمانی

خوب مامانت حتما دستش میکنه واسه کاری چیزی در میاره ولی من اصلا دست نمیکنمش مگه برم بیرون یا مهمانی

درسته

حواست نبوده گلم.

بهش فک نکن من خواهرم زیاد براش پیش میاد از این مسائل ...

خودمم پیش اومده ب هرحال چیز عجیبی نیست

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
درسته حواست نبوده گلم. بهش فک نکن من خواهرم زیاد براش پیش میاد از این مسائل ... خودمم پیش اومده ب ...

نه آخه شنیده بودم آلزایمر اولش اینطوریه که آدم بی حواسی میگیره ترسیدم....از طرفی ۲۱۵۰۰خریدمش یکماه پیش،اگه با این بی حواسی انداخته بودمش تو آشغالا چه خاکی تورم میریختم