2777
2789

با کسانی که عمدا کاری کردن که اذیت بشید و برای زندگیتون بد خواستن چجوری رفتار می‌کنید؟ اگر خانوادتون باشن چیکار میکنید؟

خانواده‌ام خیلی خیلی بد کردن بهم ولی بخشیدمشون بدون اینکه چیزی بگم ولی هنوزم به اذیت کردنم ادامه میدن. دلیلش هم یجورایی حسادته. همه کار کردن که زندگیمو خراب کنند ولی نتیجه نگرفتن و خدا بدی رو توی زندگی خودشون انداخت و زندگیشون خراب شد.

به نظرتون رفتار درست چیه؟ دلم براشون واقعا تنگ میشه ولی هربار باهاشون تماس میگیرم و می‌خوام ببینمشون حرفهایی میزنن که دلم می‌شکنه. مثلا پدرم یه بار به من و همسرم گفت ما توی جمع‌هامون در مورد شما حرف می‌زنیم و شما رو مسخره میکنیم یا چیزایی مثل این میگن

ن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو بخشیدم هیچی برام نیست 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

جدیدا برام پیش اومد انقدر روحیم رو خراب کردن و شب و روز یاد حرفشون میفتادم که عوارض جسمی هم برام داشت.نمیبخشمشون ولی دیگه نادیده شون گرفتم.سلامت جسم و روحم با ارزش تر از اوناست

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️