2777
2789
عنوان

بچه ها یه بوی بدی میاد فکرکنم همسایمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 34 پست
پس فک کنم همونه متاسفانه کاش به صاحب خونه اخطار بدید ک به پلیس گزارش میدید

متاسفانه صاحب خونه قبلی فروخته به یکی ماهم اصلا جدیده رو نمیشناسیم یهو دیدیم مستاجر اومد باید از قبلی بگیریم شماره اشو

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
خدا لعنتشون کنه اخه چیه این کوفتی😣😣 ۳۴سالمه هزارجور بدبختی پشت سرگذاشتم با یه طلاق جرعت نمیکنم یه ...

بگم چی والا دوس ناباب جامعه بد استرس زیاد سخت گیری خانواده ها تربیت خانواده کمبود پول کمبود محبت مشکلات جامعه شکست عشقی تموم عامل بدبختی هستن بالاخره یکی از اینا هست 

شما هم انءشالله زودتر روبه را شی گلم به بابات بگو 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ما چی بگم که ویلایه از روبه رو همسایه اشغال میذیزه تو حیاطمون بغلی مدام دنبال کفتراشه عصری ما نبودیم امده توجیاطمون تمام رخت لباسای که روبند رختی بوده ریخته تو حاک خل دارم از غصه منفجر میشم کاس خونم زودی اماده میشد ازین قبرستونی میرفتم

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
خدا لعنتشون کنه اخه چیه این کوفتی😣😣 ۳۴سالمه هزارجور بدبختی پشت سرگذاشتم با یه طلاق جرعت نمیکنم یه ...

نباید اصلا با مستاجر حرف بزنین باید به صاحبخونه بگید که چه مشکلی داره تا اون رسیدگی کنه و اخطار بده 

اگر اونم کاری نکرد شکایت کنید حداقل ترکش بدن

الهی هر کی به دام اعتیاد مبتلا شده خدا نجاتش بده🤲 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

خانوم گل قابل ترک کردنه ؟ من یک خواستگار داشتم بشدت پول دار، تو شهرمون پخش مرغ، مرغ فروشی بزرگ داشت ، استخر پرورش ماهی....خونه ولی تو حقیقات متوجه شدیم طرف اعتیاد داشته ، ازش پرسیدم گفت اره ۷ سال پیش می کشیدم ولی ترک کردم ... کلاس میرم

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

پارسال خورشت سبری باز گذاشتم  زیرش رو هم کم کردم رفتم بیرون تا اومدم خونه...دیدم کلا خورشت جزغاله شده بود...برادرم میگفت یکی از همسایه ها میگفت عجب تریاکی دارن میکشن آدم داره نشه میشه...کلا بوش کوچه رو برداشته بود...برادرم ۴تا خونه با ما فاصله داشتن بوش تا خونه اونا رفته بود....اینو گفتی یاد اونروز افتادم