2777
2789
عنوان

فقط ملکه ها بیان♥️✨

115 بازدید | 4 پست

دیدم خیلی هاتون وابسته اید یا که از سر تنهایی با هر آدم اشتباهی حاضرید وقتتون رو صرف کنید

هر رفتاری که بیرون باهامون میشه انعکاس درون ماست🪞

اگه میخوای افرادی جذبت بشن که دوستت داشته باشن شروع کن به خودت عشق بورز 

اگه میخوای کسی رو جذب کنی که الویتش تو باشی و برات وقت بزاره پس خودت در قدم اول برای خودت وقت بزار 

اگه میخوای فردی جذبت بشه که بهت گل یا هدیه بده ؛ در قدم اول خودت به خودت گل و یا هر چیزی که دوست داری هدیه بده

یه ملکه واقعی هیچوقت نمیاد از روی وابستگی و تنهایی خودش رو حراج بزاره یه ملکه واقعی اگه وابستگی داره یا هر چیزییی میاد اول رو خودش کار میکنه خودشو جوری می‌سازه که هر آدمی جرعت نکنه بهش صدمه بزنه 

یه ملکه واقعی اول به خودش عشق میورزه و در آخر هم میفهمه هیچ عشقی بالاتر از عشقی که به خودش میده نیست

پس اگه میخوای باهات مثل یه ملکه رفتار بشه در قدم اول خودت با خودت مثل یه ملکه رفتار کن💍♥️

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

سلام عزیزم ما که ی شوهر سمی داریم چی؟ما چیکار کنیم؟

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
سلام عزیزم ما که ی شوهر سمی داریم چی؟ما چیکار کنیم؟

سلام گلم رو انرژی زنانتون که کار کنین اون یا حذف میشه یا هم سطح شما میشه و رفتارش اوکی میشه 

بستگی ب خودتون داره اگه خیلی ازش اذیتین با تمرینات انرژی زنانه از زندگیتون حذف میشه و شما فرد بهتری رو جذب میکنید

🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم رو انرژی زنانتون که کار کنین اون یا حذف میشه یا هم سطح شما میشه و رفتارش اوکی میشه  ب ...

چی هست تمرینات انرژی زنانه؟میشه بهم یاد بدید

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
چی هست تمرینات انرژی زنانه؟میشه بهم یاد بدید

گلم کانالش خصوصیه 

گروهش رو دارم تلگرامه برید اونجا لینک چنل و تمرینات رو بگید ادمین ها میفرستن

یا ب ادمین پیام بدین

@Female_energyii