2777
2789

اون خانواده هایی که قاتل عزیزانشون رو میبخشن ( قتل عمد) 

اصلا درکشون نمیکنم هر وقت همچین خبر هایی می‌شنوم خیلی حالم بد میشه برای مقتول که انقد خانوادش غریب پرست بودن که خونش پایمال شده 

چون خودمو میزارم جاش اصلا دلم نمی‌خواد همچین خانواده ای داشته باشم ☹️ 

می‌دونم یه سری هاتون میگید بخاطر قلب بزرگشونه و .... ولی به نظرم قتل عمد دیگه قلب بزرگ نداره بیشتر از روی غریب پرستی یا مهم نبودن مقتوله 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریب پرست چیه خب خیلیا واقعا ب این میرسن ک مرگ قاتل دردی و ازشون دوا نمیکنه خیلیام عاشق مقتولشون بودن ولی واقعا دل بزرگ و مهربونی داشتن ن بخاطره قاتل گاهی بخاطره خونواده ی قاتل ک مظلوم بودن بخشش کردن

نه اصلا هم اینطور نیس

یه وقتایی قتل هایی رخ میده که مثلا وسط دعوا بوده یهو یکیو هل دادن طرف میمیره

بنظرم لینا واقعا جای بخشش داره مخصوصا توی افراد کم سن

ولی اگر قتل برنامه ریزی شده باشه اره هیچچچچ جای بخششی نداره

شما درك نكن ولى با مردن اون شخص آيا مقتول زنده ميشه؟؟ خير فقط يه داغ به دل خانواده اون يكى طرف اضافه ميشه خيرى توش نيست

از اون طرف فرض كنين مقتول يه زن و چندتا بچه صغير هم داشته باشه با توافق براى رضايت حداقل اونا ميتونن آينده اى داشته باشن