2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم کسایی که قتل عمد رو میبخشن ❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 78 پست
غریب پرست چیه خب خیلیا واقعا ب این میرسن ک مرگ قاتل دردی و ازشون دوا نمیکنه خیلیام عاشق مقتولشون بود ...

نمی‌دونم من مخالفم

به نظرم مقتول براشون مهم نبوده که گذاشتن خونش پایمال بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره جریان چی باشه

مثلا یه مورد بود دختره در دفاع از خودش کسی که میخواسته بهش تجاوز کنه رو میکشه

در چنین شرایطی هیچ حقی به مقتول نمیدم و ارزش جبران نداره

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

شما درك نكن ولى با مردن اون شخص آيا مقتول زنده ميشه؟؟ خير فقط يه داغ به دل خانواده اون يكى طرف اضافه ...

با مردنش زنده نمیشه ولی با نمردنش خونش پایمال میشه 

خب این غریب پرستیه دیگه 

طفلک اونایی که تو همچین خانواده هایی ان

من همیشه گفتم حتی اگه عزیزترینم اینجوری فوت کنه میبخشم 😭

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
یعنی عزیزترینت رو قتل عمد کنن می‌بخشی ؟  خب این دیگه به نظر من اصلا عزیزت نیس!

بله میبخشم 💔

این نظر شماس

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
با مردنش زنده نمیشه ولی با نمردنش خونش پایمال میشه  خب این غریب پرستیه دیگه  طفلک اونایی ...

براى كسى كه مرده هيچ فرقى نميكنه اين كار قطعا هركس عزيزشو از دست داده هم عاشق قاتل نيست اين چه برداشت مسخره ايه شما داريد اميدوارم خدا اين بلا رو سر كسى نياره خيلى وقتا هم اتفاق يهويى و سر عصبانيت لحظه اى ميوفته خود اون شخص يك دقيقه بعدش پسيمون ميشه از غلطى كه كرده