2777
2789

امروز با داداشم دعوا کردم من 21 سالمه اون 9 سالشه خلاصه اون چاقو برداشت منم خاستم دفاع کنم چاقو برداشتم من زدم اونم گردنش زخم شد جیغ کشید مامانم زنگ زده به خالم میگه همسن های این الان3 تا بچه ی دارن انداختن دنبالشون این نشسته داره چاقو میکشه 

نگید چرا دعوا میکنی به خدا پسر بچه تو این سن خیلی اذیت میکنه چکار کنم بخدا اعصابم نمیکشه دیگه😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

وای ارهههههه 

باز اختلاف سنی شما خیلی زیاده من ۱۶ بودم داداشم ۹ بود ینی ب خودکشی فکر میکردم

الانم بعد ۳ سال بازم همونیم ولی اون عاقلتر شده ماشالله

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂