2777
2789

برای آبمروارید دکتر گفته سه روز بو ونور بهش نخوره الان روز پنجمه دیوونه م کرده هرچیزی درست میکنم یه ایرادی میگیره ادویه داره فلانه بیساره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای شرایطتت مثل مال منه😁

خداروشکر کرونا گرفتم نتونست بیاد😁

موند خونش دختر جونش اومد پیشش😌

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

طبیعه مادربزرگ منم همینطوره ولی همه عروسامون باهاش مدارا میکنن و میسازن بخاطر عشقی که به شوهرشون دارن حالا بنده خدا چند روز مهمون شماست عزیزم بخاطر همسرت مدارا کن و خدا میبینه و خیرش بهت میرسونه 

باور کنید اون روز فسنجون درست کردم پیاز داغ نزدم شکر نزدم بجاش به زدم که شیرین بشه با آلو سر سفره مثل نکیر ومنکر میپرسه فلفل داره میگم نه مادرجون فلان داره نه بیسار داره نه خواهرش خونه مون بود باور کنید خنده ش گرفت گفت چطور اینو پختی

خدایی به و آلو داخل فسنجون؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اصلا شوهرم زنگ زد به دکتر دکترش گفت خوبه مراعات میکنه ولی وسواسم خوب نیست سه روز پرهیز کافیه

برا منم خیلی ادا اصول درمیاره خودشو به غش ضعف میزنه.حوصله ناز کشیدن ندارم🙂

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

حالا اینش به کنار خودش با پدرشوهرم خونه مونن بعد شب من گفتم به شوهرم یه عالمه غذا مونده حیف نشه توسطل بریزم ببریم بدیم به فقیر بهشون نگفتیم کجا میریم وقتی خوابیدن باهم رفتیم اومده دیده ما نیستیم فکر کرده رفتیم گردش حالش خراب شده فشارش نمیدونم رفته بالا یا پایین یه فیلمایی بیا وببین

وای یاد مادر شوهر خودم افتادم زانوش عمل کرده بود من عروس لگن میزاشتم زیرش بعد سر غذا هزار تا ایراد می‌گرفت. با بچه مدرسه ای و سر کار رفتن  تازه پرستاری خانومم کردم 

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه