2777
2789

منو شوهرم خیلی اختلاف داریم باهم و خیلی مشکل پیش اومد توزندگیمون ما عاشقانه ازدواج کردیم وبه سختی بهم رسیدیم الان تقریبا سه چهارماهه اختلافامون اوج گرفته

و من شناختی که از شوهرم داشتم هیچ جوره ازمن دست نمی کشیدو دوستم داشت خیانتی هم نکرده بهم

دیشب رفت تنها خونه مامانش داداششم جدا شده

گفت یک شنبه داداشم میاد خونمون تو وباباتم باشین تصمیم بگیریم حق و حقوقتو بدیم بریم راحت جدا شیم

و یک شنبه روز تولد منه:)💔

پارسالم تولدم دعوامون شد منوخونه راه نداد یک ساعت زیر برف بودم تو کوچه که بابام اومد منو برد خونشون:)

دلم برای خودم خییلی میسوزه خیلی.....

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🖤عزیزه دلم رسیدی به تهش  کم نیار شاید تهش نور رو دیدی

بغضم داره گلومو خفه میکنه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

شما که انقدر هم رو دوست داشتید چی شد که به اینجا رسید

نمیشه درستش کنید

حالا با کمک مشاور و گذشت و صحبت و ...

من خیلی دلم میسوزه وقتی دو نفر که یه زمانی هم رو دوست داشتن کارشون به جدایی میکشه 

از ته دلم میخوام مشکلتون حل شه 

چرا به اینجا رسید رابطتون 🥺🥺🥺

نمیدونم حس میکنم چشم خوردیم🥲😭

آخه چرا مگه چه اختلاف بزرگی دا رین؟😔

خیلی مفصلع