2777
2789
عنوان

شوهرم شب تولدمو یادش رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 41 پست

واقعا حساس هستی ارزش دعوا نداشت 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش صبر می کردی

اخه از صب دوستام دارن خمه بهم تبریک میگن فقط شوهرم نگقت دوست داشتم اون اول از همه بگه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

دنبال غصه میکردین

خب یادش نباشه، یادش، بیار

مگه حفظ اعداد مهمه؟!!!! من همیشه چند روز مونده بهش میگم مثلا فلان روز تولدمه

نه منتظر کادو هستم نه سورپرایز.... 

همسرم هم مونده به تولدش میگه

راستش میخوایم واسه خودمون غصه مفت درست نکنیم

مردان مریخی زنان ونوسی 😂

شوهر منم روز مادر رو به مادرش تبریک گفت اما به من که زنشم تبریک نگفت میگفت نمیدونستم روز زن هم هست من گیر نمیدم خیلی مهم ابراز علاقشه که هر روز دارم میبینم

حتما مشغله ش زیاد بوده واقعا الان همه به نحوی درگیرن

ببخشش اشکال نداره

منم بچم کوچیک بود انقد درگیر بودم تولد شوهرمو یادم رفت آخر شب یادم اومد

گاهی آدم یادش میره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
دنبال غصه میکردین خب یادش نباشه، یادش، بیار مگه حفظ اعداد مهمه؟!!!! من همیشه چند روز مونده بهش میگ ...

اخه روز زن هم بهم تبریک نگفت حتی ولی تولدم دیگه حداقل انتظار داشتم یه تبریک خشک و خالی بهم بگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

شوهرا کلا فراموشکار و سهل انگار هستن تو این چیزا ولی ب نظرم ارزش ادما ب تولد گرفتن یا نگرفتن نیس مهم ارامشه.کم نیستن ادمایی ک تولدای لاکچری میگیرن براشون و از اون سمت طرف مقابل خیلی کارای دیگم میکنه.من بودم ی شام خوب میپختم ب خودم میرسیدم شاید کیکم میگرفتم و شبمو خراب نمیکردم 

قبلا که 23 سالمه تا 29 سالگیم  همین حسو داشتم دغ دغم این بود  باید اولین نفر باشه واسه تبریک حالا اینقدر ناراحتم کر ده اذیت شدم برام مهم نیست تبریک بگه یا نه

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
الکی الکی روز تولدتو خراب کردی برا خودت 

خیلی حالم بد شد همینجوری گریه میکردم عکس میفرستادم برای شوهرم 😔😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40