2777
2789
قرص نخوردی ؟؟؟ سالم خوری یعنی چی چی نخورم 

سلام عزیزم .منم همین مشکلو دارم الان هشت ساله نازایی دارم جالب اینه هرمتخصصی میرفتم آزمایش میدادم برگه ی آزمایشو میدیدن و میگفتن تیروئیدت کم کار داری و پرو لاکتین بالا ولی هیچ قرصی که اینا رو تنظیم کنه نمیدادن....خلاصه الان یکساله زیرنظر مرکز ناباروی هستم که باقرص لووتیروکسین تیروییدم تنظیم شد دوبار آی یو آی منفی داشتم ولی دی ماه یه سقط ۵هفتگی داشتم آزمایش دادم که علت سقط مشخص بشه دیدم پرولاکتینم ۸۱۸بود اتفاقا متخصص غدد داخلی بمنم گفته بود تیروییدت تنظیم بشه پرولاکتین هم خودبه خود میاد پایین که نیومده بود ینی من موندم چی بگم بعد از هشت سال انتظار بخاطر پرولاکتین بالایی که دکترا یه قرص ندادن بیاد پایین سقط کردم هنوزم توشوکم خیلی ازلحاظ روحی داغونم ولی الان هم لووتیروکسین میخورم هم برای پرولاکتین قرص کابرگولین دادن .عزیزم حتما حتما تحت نظر متخصص نازایی باش و حتما هرماه با آزمایش چک کن چون دوعامل مهم برای بارداری تیرویید و پرولاکتین هستند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم .منم همین مشکلو دارم الان هشت ساله نازایی دارم جالب اینه هرمتخصصی میرفتم آزمایش میدادم بر ...

تحت نظر دکتر زنان هستم همینطور دکتر غدد چون بهم دارو برا پرولاکتین ندادن می‌خوام برم یه دکتر دیگه 

پس چرا به من برا پرولاکتین هیچی نداد😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫  تیروئیدت چند بود؟؟

دقیق یادم نیست، باید آزمایشهامو نگاه کنم.

این روزا خیلی فکرم مشغول، چیزی یادم نمیمونه

ولی در کل نگران نباش خیلی راحت کنترل میشه

خیلی میترسم چند روزه هی می‌خوام بهش فکر نکنم نمیتونم  من شوهرم از خودم بدتره مجبورم ازون قایم ...

گلم نترس زیر نظر متخصص باش بهت یه قرص میدن که سریع دوهفته ای میاد پایین.من ازسینه هام شیر نمیاد ولی خیلی خیلی درد میکردن

ام آر آی؟؟؟ همین که عکس میگیری ؟؟

آره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇