2777
2789
عنوان

درد و دل

70 بازدید | 14 پست

میشه کمکم کنین

خسته شدم از زندگیم هیچ دل خوشی ندارم فقط 19 سالمه حس میکنم اضافم دلم نمیخواد باشم دیکه دلم میخواد خودمو بکشم تا پای خودکشی رفتم جرات نکردم دیکه نمیدونم باید چکار کنم 💔

عزیزم. خیلی وقتا خیلی آدما دچار این حساب میشن.

باید ببینی دلیلش چیه؟

مثلاً بعضیا یک هفته ده روز قبل پریودشون این احساسات بهشون دست میده.

بعضیا افسردگی فصلی میگیرن.

ممکنه از عزت نفس پایین باشه، مثلاً تو‌ خانواده مدام سرزنشت میکنن و احساس بی ارزشی می‌کنی.

ممکنه از بی هدفی و بیکاری باشه.

یا دلایل دیگه...

چرا خودکشی ؟ 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. خیلی وقتا خیلی آدما دچار این حساب میشن. باید ببینی دلیلش چیه؟ مثلاً بعضیا یک هفته ده روز قب ...

از طرف عشقم سردی میبینم برا رابطه هیچ تلاشی نمیکنه تنهایی دارم پیش میبرم از خانواده هم بعضی اوقات سرزنش میبینم دوتا از رفیقای صمیمیم که چندین سال باهم بودیم بزرگ شدیم ضربه دیدم خانواده سخت گگیری میکنن تنهام خستم 🙂💔💔

از طرف عشقم سردی میبینم برا رابطه هیچ تلاشی نمیکنه تنهایی دارم پیش میبرم از خانواده هم بعضی اوقات سر ...

تنهایی و خستگی آدم رو خیلی اذیت می‌کنه.‌ دوستات هم که ازت دور شدن. تغییرات مهمی رو داری تجربه میکنی. منم تو‌ همچین شرایطی بودم. داشتن افکار خودکشی مثل یه بیماری اورژانسیه، حتماً باید به مشاور مراجعه کرد. 

برای خودت هدف بذار. یا مثلاً به خودت بگو حیف نیست نبینم جام جهانی کی قهرمان میشه، دفعه ی بعد کی رییس جمهور میشه، یا هر اتفاقی که خودت دوست داری بدونی نتیجه اش چی میشه.

چون خسته شدم کم اوردم واقعا دیکه نمیکشم حتی هیچ هدفی ندارم که باباش دلم خوش باشه بجنگم تنها ترینم

تاپیک داستانمو بخون شاید دلتو آروم کرد منم تو شرایط تو بودم 🙂🤌🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
از طرف عشقم سردی میبینم برا رابطه هیچ تلاشی نمیکنه تنهایی دارم پیش میبرم از خانواده هم بعضی اوقات سر ...

اسی جان این پیشنهادها رو هم بهت بدم، ببین به غیر حذف خودت چه راه حلهای دیگه ای داری؟

مثلاً اگر خسته ای شاید نیاز به استراحت داری، شاید آهن بدنت کمه، شاید تو هوای آلوده زندگی میکنید و اکسیژن خوب بهت نمیرسه، شاید آفتاب نمی بینی و ویتامین دی ات کمه. خوابت تنظیمه؟ خواب از ده شب تا دو صبح خیلی مهمه، چون هورمون دوپامین که باعث شادیه اون موقع و در خواب ترشح میشه.

به اندازه کافی آب میخوری؟ گلی که آب نخوره پژمرده و بی رمقه، آدم هم همینه.

اگر عشقت کم کاری می کنه،چرا میخوای خودتو حذف کنی؟ شاید لازمه یه مدت ازش دور شی.

ببین میتونی با دوستای قبلیت اینترنتی در ارتباط باشی، یا دوستای جدید پیدا کنی؟

تنهایی و خستگی آدم رو خیلی اذیت می‌کنه.‌ دوستات هم که ازت دور شدن. تغییرات مهمی رو داری تجربه میکنی. ...

هیچ اتفاقی دیگه برام جذاب نیس حتی نفس کشیدن هم انکار عذابه قبلا برای چیزای خیلی کوچیک کلی ذوق میکردم الان اصلا از همه چیز بدم میاد🙃

[QUOTE=328675153]اسی جان این پیشنهادها رو هم بهت بدم، ببین به غیر حذف خدت چه راه حلهای دیگه ای داری؟ بیشتر مواقع میخوابم تا دور باشم از این وضعیت وقتی زخم زدن دوستام چرا برگردم باشون منی که هرکاری بود براشون انجام دادم ولی همچین کردن عشقم انکار تو زندگیش اضافه وقت نمیزاره سرد رفتار میکنه نمیاد ولی دوسش دارم نمیتونم کنار بزارمش🥲

[QUOTE=328675153]اسی جان این پیشنهادها رو هم بهت بدم، ببین به غیر حذف خدت چه راه حلهای دیگه ای داری؟ ...

آهان من فکر کردم دوستات رفتن یه شهر دیگه یا ازدواج کردن از هم دور شدین.

این علائمی که میگی هیچ چیز خوش‌حالت نمیکنه و ... ممکنه افسردگی باشه.‌ با یه مشاور حرف بزن.

داشتن افکار خودکشی هم یک مورد اورژانسیه، همونطور‌ که وقتی یه نفر فشار خونش یه دفعه می‌ره بالا باید بره اورژانس تا خدای نکرده سکته نکنه.

الان شما اگه بری پیش روانشناس چهار تا تکنیک بهت یاد میده حالت خوب میشه ولی اگر این افکارو با خودت نگه داری، ممکنه دردسر بشه.

آهان من فکر کردم دوستات رفتن یه شهر دیگه یا ازدواج کردن از هم دور شدین. این علائمی که میگی هیچ چیز ...

به خانواده چی بگم بگم ب7 چه دلیلی میرم مشاوره میگن مگه دیونم 

اره دیونم💔🙂

به خانواده چی بگم بگم ب7 چه دلیلی میرم مشاوره میگن مگه دیونم  اره دیونم💔🙂

🙂تعریفت  از دیوونه نمی‌دونم چیه. ولی مثلاً اگر بری لباس فروشی لباس بخری بهت میگن وا مگه لختی؟ یا اگه بری آموزشگاه زبان، زبان یاد بگیری بهت میگن مگه لالی؟

آدمها وقتی مهارتی یا کالایی رو ندارن به طور طبیعی میرن میخرن و یاد میگیرن عجیب هم نیست دیوونه هم نیستن، شما هم وقتی مهارتی مثل عزت نفس یا تاب آوری یا شادبودن رو نداری طبیعیه که بری جایی که میفروشن  یاد بگیری.

در ضمن مشاوره های تلفنی هم هست، فقط حواست باشه حتماً پروانه نظام روانشناسی داشته باشه.