2777
2789

سلام دخترا 

من پشت کنکوری ام

یه پارتنر برای سحر خیزی میخوام با این شرایط:

من میخوام ساعت پنج صبح بیدار شم تو این زمان باقی مانده تا کنکور

اهل گزارش کار دادن و اینجور چیزا نیستم چون شب خسته میشیم حوصله گزاررش کار دادن نداریم. وقتمونم تلف میشه 

در طول روزم قرار نیست هیچ گونه چت یا ارتباطی با هم داشته باشیم 

دقیقا هر کسی زندگی و کار خودشو میکنه 

چون اگه کنکوری باشید میدونید ادم کنکوری حوصله خودشم نداره وای به حال دوست جدید و این داستانا😂😂

خودمم آدم فضولی نیستم سرم به مشغله های خودمه. 

آها پسر هم نباشه با احترام به پسرها🙏🏻

روش کار هم اینطوریه کهساعت پنج صبح بهم دیگه زنگ میزنیم. و اگه طرف مقابل موافق باشه یه جمله از خط اول کتاب درسیمونو پیامک میکنیم به هم دیگه که فقط خواب از سرمون بپره. 

یا حالا اگه نظری بهتری دارید اونو اجرا میکنیم.

اگه کسی با این شرایط😂 میخواد ساعت پنج صبح بیدار بشه به هر دلیلی بهم درخواست دوستی بده لطفا ممنون میشم❣️ (حتی شیش صبح هم قبوله) 

كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...

عاشق اون تیکه ی درون‌گرا بودنشم😂

ک حرف زیاد نزنه نه؟🤣

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂پارتنر معنیش یچیز دیگس ولی 

باید بگی رقیب کنکوری

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

من هستم 

اتفاقا از گزارش دادنم بدم میاد 

سرمم ب کار خودمه و دنبال همچین آدمیم 😂😂

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

عجببب چه جالب 👏👏😂

.

.

آقا پسرا . داداشام کسی بود بهم خبر بده 🥴

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
من هستم  اتفاقا از گزارش دادنم بدم میاد  سرمم ب کار خودمه و دنبال همچین آدمیم 😂😂

اخجون جدی میگی؟😂 

با ساعت بیداری مشکلی نداری؟ حتی شیش هم بخوای بیدار شی قبوله 

اخجون جدی میگی؟😂  با ساعت بیداری مشکلی نداری؟ حتی شیش هم بخوای بیدار شی قبوله

۵ الی ۶ اوکیه 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

فقط من ی سوالم داشتم ، اگه بدونی ممنون میشم جوابمو بدی

میدونی معدل کل دیپلم چجوری حساب میشه 

یعنی میشه میانگین معدل نیمسال اول و دوم ِ هر سه سال ، تقسیم بر ۳ ، یل فقط،کتبیا تقسیم بر ۳

فقط من ی سوالم داشتم ، اگه بدونی ممنون میشم جوابمو بدی میدونی معدل کل دیپلم چجوری حساب میشه  ...

یه معدل کتبی دیپلم داریم که فقط معدل امتحانات نهاییه دوازدهمه! 

معدل کل توی کارنامت اخر سال درج میشه. 

شامل معدل کل هر سه ساله 

ینی هم مستمر هم امتحان نهایی هر سه سال

منتها من روش بدست اوردنشو نمیدونم والا😕

یه معدل کتبی دیپلم داریم که فقط معدل امتحانات نهاییه دوازدهمه!  معدل کل توی کارنامت اخر سال ...

ممنون از راهنماییت ❤️