2777
2789

اول مگه یارانه هارونریختن؟ 

بعد من لیست نوشتم رفتم کالابرگ بگیرم 

همه وسایلت جم کردیم حساب کرد اومد کارت کشید گفت خانم کارتتون خالیه😣😐 

بدبخت باز اون همه وسایل روگذاشت سرجاش 

اینقدر خجالت کشیدم 😢

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم ۳۰ام میریزن

آخه برا خیالیا رو ریختن 

ما همیشه کالابرگ میگیریم 

۲۰یارانه میریختن برا اون ماه و برمیداشتن 

۲۱میرفتیم باز وسایل برمیداشتیم این ماه گفتن ۲۵میریزن منم رفتم وسایل جم کردم که گفتم خانم کارت موجودی نداره آب شدم

یارانه ک واریز شد..کالا برگ مگه حسابتون شارژ شده؟ فجرانه ۲۰۰ تومن بود مهلت استفاده تموم شد 

فجرانه،برداشتیم 

نه به جای پول یارانه وسایل میخریم

از ۱۷ بهمن تا ۱۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ ، با شرکت در طرح جدید کالابرگ الکترونیکی، به قیمت ۱۴۰۱ خرید کنید و به ازای هر عضو خانوار از  ۲۲۰ هزار تومان اعتبار تشویقی بهره‌مند شوید.

کنارتونیم....به# ما نه نه یارانه میدن نه فجرانه بعد هعی۳۳۳۳این اس رو بهم میده😂😂😂😂

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...