2777
2789
عنوان

میتونم یه کوچولو پنکک بزنم؟

233 بازدید | 8 پست

سه روزه لیزر کردم میتونم رو پماد یک کم پنکک بزنم؟عروسی دعوتم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

لیزر مو؟

اون فقط تا۲۴ساعت نباید چیزی بزنی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خالت رفت.؟‌خوش بحالت

خالای ریز بود فعلا که زخم بسته ست چرا خوشحال آخه شبیه آبله مرغون گرفته ها شدم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
خالای ریز بود فعلا که زخم بسته ست چرا خوشحال آخه شبیه آبله مرغون گرفته ها شدم

من یدونه رو چونم دارم کمی برجستس ازش بدم میاد نمدونم کجا برم ورش دارم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
من یدونه رو چونم دارم کمی برجستس ازش بدم میاد نمدونم کجا برم ورش دارم

پیش متخصص برجسته کمی سخت تره اما دکتر کار بلد باشه مشکلی نی