2777
2789

بچه‌ها من اولین باره دارم ریز مشکلات زندگی مو اینجا میگم دیگه واقعا درمونده شدم 

شوهرم خیلی خیلی آدم مغرور و خودخواهیه دوسه شب پیش باشگاه بود منم غذا گذاشته بودم پسرم همش میگفت گشنمه منم بهش زنگ زدم رد تماس داد بلافاصله بعد از رد تماسش داداشم بهم زنگ زد همزمان شوهرمم اومد پشت خطم من تماس شو وصل کردم پرسیدم کی میایی گفت نزدیکم دارم میام چطور گفتم بچه ها گرسنه ان منتظر تیم گفت خب به بچه‌ها غذا بده گفتم چرا خب مگه نگفتی نزدیکم منتظرت میمونیم یهو عصبی شد گفت دیر یا زود چه فرقی داره میام دیگه بعدم قطع کرد اومد خونه اصلا حرف نزد شام خورد رفت تو اتاق رفتم دنبالش برگشت گفت نزدیکم نیایید نه تو نه بچه‌ها حوصله تونو ندارم و قهر کرد منم اومدم با بچه ها خونه پدرم بهم تهمت بست که معلوم نیست میخواستی کجا بری و با کی حرف میزدی که آمار دیر و زود اومدن منو میگرفتی!!!!! 

فرداش هم پیام داد من میرم ماموریت منم زنگ نزدم امروز بهش پیام دادم که خیلی خودخواهی و دو روزه ولمون کردی و رفتی و بهم تهمت زدی طلبکار هم هستی جواب داد بهم پیام نده چند روز دیگه میام دنبال بچه‌هام داغ دیدن شونو به دلت میذارم و فلان... 

نمیدونم حس میکنم دیگه اصلا دوسش ندارم از اذیتاش خسته شدم 

اینم بگم مهریه مو داده قبلا وقتی خوب بودیم باهم میگفت حقته باید بدم تو بهترین جای شهر خونه به اسم مه جای مهریه ام

مامان و بابام هم نیستن رفتن کربلا

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

امضامو بخون

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضامو بخون

نگو خواهر دلم خونه😭

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
چرا رفتی خونه بابات؟ حالا یه چیزی گفته

نه از قبل قرار بود بریم خونه بابام خودش آورد منو 

محل  نده یه مدت خودش آدم میشه

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه