2777
2789
عنوان

نوزادم یبوست داره چکار کنم

120 بازدید | 15 پست

بهش نان۱ میدادم خوب بود

یه ۲ ۳باری یبوست گرفت... بردم دکتر بهش ببلاک کامفورت داد،الان بدتر شده

هم نفخ شدید گرفته،هم یبوستش افتضاح شده😑😭

چکار کنم

پسرم تو جووووون منی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش یبوست من برای همسرم انجام دادم دوروز خوب شد

گوگل سرچ کردم ورزش یبوست اون کلیپی که کارتونی هست اونو انجام دادم 

ولی برای نوزاداون شاید خوب نیست گوگل سرچ کردم ورزش یبوست نوزاد اینو آورد 👇🏻

1) دادن والدین می‌توانند به آرامی پاهای را در حالی که به پشت خوابانده شده، به حالت دوچرخه حرکت دهند. انجام این کار ممکن است به عملکرد روده‌ها و رفع کمک کند.

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  
چکار میکنی برا یبوستش

خب مال من بررگ تره نزدیک7 ماهشه بردم دکتر دارو داده بهش  اب انجیر الو ت سوپش   روغن زیتون روزی ی سی سی ت غذاشم میریزم ماساژ شکم با روغن زیتون چرب کردن مثانش ولی اثر نکرده  مال ت کوچیکه نمیتونی بهش اینا رو بدی بنظرم شکمشو با روغن زیتون در جهت عقربه ساعت ماساژ بده مقعدشم همیشه چرب باشه 

چند روزش هست نی نی؟ تا چهار پنج روز با شیر خشک طبیعی بیرون نره. با شیر مادر تا یک هفته. بعد باید ببی ...

یعنی چی بیرون نره؟ منظورت دفع هست؟

آخه زوووور میزنه من تا آخر شب صبر میکنم نتونه دفع کنه براش شیاف میذارم

ولی خب شیافم میگن زیادیش خوب نیست...تنبلی روده میاره

بس زور زده نافش زده بیرون طفلی

پسرم تو جووووون منی🥰

ورزش یبوست من برای همسرم انجام دادم دوروز خوب شد

گوگل سرچ کردم ورزش یبوست اون کلیپی که کارتونی هست اونو انجام دادم 

ولی برای نوزاد شاید خوب نیست گوگل سرچ کردم ورزش یبوست نوزاد اینو آورد 👇🏻

1) ورزش دادن والدین می‌توانند به آرامی پاهای را در حالی که به پشت خوابانده شده، به حالت دوچرخه حرکت دهند. انجام این کار ممکن است به عملکرد روده‌ها و رفع کمک کند.

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

سرچ کن ورزش یبوست نوزاد کلیپش هم هست