2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اگ ظرف داری بشور وابتکس کاری کن ظرفای لازمم سماور و متعلقاتشو وابتکس بشور سیم بکش   ،چدنای گازم  بشور شستنیاک ک تموم شد برو گردگیری روی کابینت ت کابینت بعد یخچال توشو تمیز کن همه جاک تمیز شد جارو کن  بعد فرشو جمع کن تی بکش بعد فرشو بنداز ، تمومه ی چایی دم کن بخور کیفشو کن ی خوشبو کنندم بزن وای چ حس خوبیه بعدش 

اول اگ ظرف داری بشور وابتکس کاری کن ظرفای لازمم سماور و متعلقاتشو وابتکس بشور سیم بکش   ،چدنای ...

یخچال خودش یه روزوقت میخواد😑دو تا داریم

همه وسیله هاشو باید بشورم دستمال بکشم

خودشو دستمال بکشم

میندازم یه روز دیگ

یخچال خودش یه روزوقت میخواد😑دو تا داریم همه وسیله هاشو باید بشورم دستمال بکشم خودشو دستمال بکشم ...

من فک کردم تمیز کاری روزانه رو‌میگی اره خونه تکونی  خیلی خیلی  زمان بره  یه چند روزی درگیرشی  تمیز کاری اساسی میخاد

من اول يخچال ها رو تمیز میکنم بعد میکشم کنار زیرشونو و پشتشون دستمال میکشم 

بعد همه کابینت ها میریزم بیرون دستمال میکشم کاور پهن میکنم بعد مرتب میزارم سر جاشون اضافه ها و اونایی که بلا استفاده هستن میزارم انبار بعدن فکری براشون بکنم بعد شلنگ وصل میکنم در و دیوار همه جاشون به اضافه گاز رو با کف فراوان میشورم خشک که شد دستمال میکشم گلیم میشورم پهن میکنم پرده رو هم با مایع سفید کننده ميندازم ماشین شوهرم وصلش میکنه آخر سرم لوازم برقی رو پاک میکنم کاور اینا ضرفا دم دستی رو وایتکس میزنم استکان ها رو همه وایتکس میزنم آخر سرم دکوری ها رو دستمال میکشم سه روزم وقتمو میبره این پروسه

کاربری دست منو خواهرمه🫡