2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

تنها دلخوشی زندگیم خدا و اهل بیت ع هستند

اصلا میدونین چیه؟ شده به جایی برسم که تاریکی باشه، اوج تاریکی هم باشه، اما به قول یک نفر ته خط ما امام حسینه(ع)

حتی تو اون تاریکی هم باور دارم تنهام نمیذاره

اینم بگم خدا و اهل بیت(ع) مختص ادمای خاص نیستن، برای همه هستن من خودم یه ادم معمولی

آدم تو زندگیش بالاخره به جایی میرسه که درماندگی و عجز خودشو کامل درک میکنه، اونجاست که اعتماد و امید و توکل به خدا باید داشته باشه

یه رمزی هم بگم، این وسط شهدا رو هم صدا بزنید، هیلی واسه خدا و اهل بیت(ع) عزیزن، هرجا اسمشون بیاد معجزه ها میشه خدا و اهل بیت(ع) اونجا عنایت ویژه میکنن

صبر و توکل و توسل و امید و امید و امید و امید...

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام تنها دلخوشی زندگیم خدا و اهل بیت ع هستند اصلا میدونین چیه؟ شده به جایی برسم که تاریکی باشه، ا ...

بخدا خیلی صدا میزنم نمیگم مؤمنم نمیگم خیلیییییییییییییی خوبم نمیگم گناه ندارم ولی در حد اعتقادم بهشون توسل دارم ولی کو؟؟؟!!! مگه میشه یه آدم با این حجم غم و نبینه؟! اصلا مگه واسه خدا کاری داره که نور و به زندگی بنده هاش بتابونه؟! چرا میذاره به درجه ای برسی که به عدالتش شک کنی؟!