2777
2789

این روزا چیزایی درباره خودم شنیدم که واقعیتم دارن خودم متوجهشون نبودم 

دیگ از خودم بدم میا😞

میشه دعا کنید حالم خوب بشه♥️

چه شنیده ای گلم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

خدا به دلت آرامش بده 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شنیده ای گلم

اخلاقم بده زود اعصبانی میشم توهین میکنم دست خودم نیس چون واقعا بعدش از حرفایی زدم هم پشیمون میشم هم ناراحت میشم 

میدونی من زندگی سختی داشتم وسط جنگ دعوا بزرگ شدم شاید بخاطر اینه خودمو نمتونم کنترل کنم حتی الان اینارو میتویسم انقد ناراحتم گریه میکنم

چقد خوبه که خودت قبول کردی و انکارش نمیکنی همین بهت ارامش میده، شما شجاعت داری.....همینکه خودت قبول داری خدا به دلت ارامش میده عزیزم💓

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
قبول کردم اما چه فایده هیچ وقت نتونستم خودمو تغییر بدم

واقعا هیچوقت دیر نیست....شما یه دفتر بزار جلوت از هرچی ناراحتی یا عصبانی بنویسش یدونشم جا ننداز بعدا میتونی پارش کنی....من اینو تمرین کردم خودم،حرفیو ک میخوام بزنم چند ثانیه تو ذهنم نگه میدارم و به زبون نمیارمش همون چند ثانیه اگه بدونم باعث دعوا یا ناراحتی میشه نمیگمش...بعدا میزارم با یه لحن ملایم تر توی یه فرصت مناسب بیانش میکنم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂