2777
2789
عنوان

خونه خریدنمون جور نمیشه ، دست و دلم ب هیچ کاری نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 30 پست
ای بابا منم داشتم الان دیوارو نگاه میکردم دلم خونه دو خوابه میخواد بخاطر بچه هام  تف تو این گر ...

دقیقا تف خاک توسرشون .من مشکل دارم باردار نمیشم آنقدر هزینه هاش بالاست که ندارم برم دکتر چون بگه کاشت ۸۰ میلیون میشه و منم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بزرگتر بگیرم خونمون ۶۰متره خیلی کوچیکه

ما خونمون ی خوابس میخوایم دو خوابه بگیریم.حالا ی خونه نو سازه خیلی خوب ۲۳۰متری پیدا کردیم قیمتشم خوبه.ولی خونه برا ی خانمی بود که چند ماه پیش شوهر بی شرفش تو خونه کشتش الان بابای خانمه میخواد خونه رو بفروشه،دلمون یجوری شد فهمیدیم قضیه رو. اصلا نمیدونم چرا نمیتونیم خونه بگیریم چندتا خونه پسند کردیم طرف یهو پشیمون شد چند تا هم گفتن مشتری دیگه اومده براشون نمیدونم چرا اینجوریه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
وای چه بد  اون خونرو نگیرید ادم یه طوری میشه

دقیقا همش تو فکر اون خانومم خیلی بده.شوهرم که گفت میخوایم از اینجا بریم برا آسایش بیشتر نه که خونه بشه آینه دقمون

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دقیقا تف خاک توسرشون .من مشکل دارم باردار نمیشم آنقدر هزینه هاش بالاست که ندارم برم دکتر چون بگه کاش ...

عزیزم اگه میتونی لتروزول فمارا خارجی گیر بیاری خیلی خوبه من با خواست خدا و بعدم این قرص باردار  شدم درکنارش ورزشم بکن

چرا اون همسرت مگه کاری از دستش برمیاد؟تقصیر این گرونیاست نه اون بنده خدا

میدونم طفلی 

دلم براش کبابه ولس غصه میخورم سر اون خالی میکنم 

طفلی انقدر التماس بنگاهیا و صاحب ملکا کرده 

امشب میگفت چقدر دیگه التماس کنم جور نمیشه