2777
2789
عنوان

پوست چرب

521 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام شب همگی تون بخیر 

من یه مشکلی دارم پوستم خیلی چرب هست 

هر شب باید دوش بگیرم 

واقعا خودمم کلافه شدم 

این پوست چرب راه چاره ای داره؟ 

کسی هست اینطوری باشه دکتر رفته باشه مشکلش برطرف شده باشه ؟ 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

من نوع پوستم چربه ولی ن زیاد 

هرروز حموم کنی بدتره 

واسه پوستم از سالیسیلیک اسید استفاده میکنم 

از شامپوبدنی استفاده کن ک چربی رو کنترل کنه واسه موهاتم همینطور 

تو شامپوتم سرکه یا نمک بزنی چربی سرو کنترل میکنه 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز ببخشید سوال

به کار فروش آنلاین علاقه دارید؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

صورتت رو با فوم شستشو بشور 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عزیزم برو پیش یه دکتر پوست خوب ، احتمالا برات آزمایش هورمونی هم بنویسه دیگه خودش میگه چیکار میکنی و متناسب با پوستت بهت شوینده و... محصولات مراقبتی کنترل چربی و اینا میده 

من پوست صورتم به خاطر مشکلات هورمونی خیلی چرب شده بودشوینده و محلول و قرص داد دکتر بهم و الان خوب شد ...

میشه بگید مربوط به کدوم هورمون؟ آزمایش خاص داره؟ قرص چی بهتون داد منم کلافه شدم دیگه

❤️❤️

زیادچربی مربوط به کدوم هورمون؟ منم چربه پوستم جوش هم میزنم

باید آزمایش بدی حتما تا میزان هورمونات مشخص شه و دکتر پوست محصول یا قرص مخصوص بهت بده سرخود چیزی استفاده نکن اگه کسی معرفی کرد حتما به دکتر پوست بگو