2777
2789

میخوام از یه شهر دیگه برم شیروان واسه خرید مبل.میگم نرم تا اونجا ببینم تعطیله فروشگاه هاشون شوهرم قر میزنه بیخودی بریم برگردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه ها تک و توک باز باشن اونم عصر .صبح که همه تعطیلن .حالا چرا شیروان !!!!!

منم همین سوال را دارم شیروان مگه کلان شهره؟فک کنم خیلی کوچولو باشه شهرش

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
شما بجنورد هستین؟کجا مبل سلطنتی شیک داره

والا باید بیای ببینی ولی تو راه باباامان سه تا هست یکی پارت آوا یکی پامچال یکی چوب سنگ

کلا چون سلطنتی نمی‌پسندم نمیدونم .‌ولی بجنورد خیلی بهتره . شیروان فقط مگر اینکه چوب رنگ  ش چیزی داشته باشه که فردا حتما تعطیله 

تو بجنورد ریحانی و نیل پر و تفضلی هم خوبن ولی من سلطنتی و فقط تو پامچال دیدم 

آخه شهرمون نزدیک شیروانه. امکان رفتن به تهران و مشهد اینارو ندارم

برام جالب شد شیروان مال مشهده یعنی لحجه ی مشهدی دارند؟

منم همین سوال را دارم شیروان مگه کلان شهره؟فک کنم خیلی کوچولو باشه شهرش

اره گلم‌کوچیکه.ولی پارسال دم عید رفتیم کلی کارای شیک داشت.اون‌موقع نشد خرید کنیم امسال دیگه قصد دارم بخرم اگه خدا بخواد

اره گلم‌کوچیکه.ولی پارسال دم عید رفتیم کلی کارای شیک داشت.اون‌موقع نشد خرید کنیم امسال دیگه قصد دارم ...

خوب پس احتمالن قیمت هاش هم‌مناسب تر از مشهد باشه