2777
2789
عنوان

آیا فقط تهرانی ها آدمند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 83 پست
ﺧﻮﺏ ﺑﺮ ﻃﺒﻖ ﮔﺰاﺭﺷﺎﺕ اﺯ,ﺑﻴﻦ 176 ﻛﺸﻮﺭ اﻳﺮاﻥ ﺭﺗﺒﻪ 131 ﺭا ﺩﺭ ﺳﻼﻣﺖ اﻗﺘﺼﺎﺩ ﺩاﺭﻩ ﻳﻌﻨﻲ ﺩﺭ ﻓﺴﺎﺩ اﺩاﺭﻱ و ﺭﺷﻮﻩ ﺧﻮاﺭﻱ ﭘﻴﺸﺘﺎﺯﻳﻢ ﺧﻮﺏ ﻣﺸﺨﺼﺎ ﺑﻮﺩﺟﻪ اﻱ ﺑﺮاﻱ ﺁﺑﺎﺩ ﺳﺎﺯﻱ ﻣﻤﻠﻜﺖ ﻧﻤﻴﻤﺎﻧﻪ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من تهران نیستم اما شهری هستم که نسبت به خیلی شهرهای کشور امکانات خوبی داره به نظرم اگه مردم شهرهای دیگه اعتراض بکنن به کمبود امکانات واقعا حق دارند به هر حال من ایرانی اونا هم ایرانی چرا باید انقدر تفاوت وجود داشته باشه بین شهرهای مختلف. مشکلات همه جا هست اما واقعا مشکلات شهری مثلا تهران و شیراز و تبریز با جایی مثل سیستان اصلا قابل مقایسه نیست .
یا رَب نظر تو برنگردد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺩﺭ ﺁﺳﻴﺎ ﺳﻨﮕﺎﭘﻮﺭﮊاﭘﻦ ﻛﺮﻩ و اﻣﺎﺭاﺕ ﺩﺭ ﻧﻆﻢ اﺩاﺭﻱ و ﺳﻼﻣﺖ اﻗﺘﺼﺎﺩﻱ اﻣﺴﺎﻝ ﭘﻴﺸﺘﺎﺯ,ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺁﻧﻮﻗﺖ ﺑﺸﻴﻨﻴﻢ ﺑﮕﻴﻢ ﻣﺎ ﭼﻲ اﺯ ﮊاﭘﻦ ﻛﻢ ﺩاﺭﻳﻢ? ???
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
دقیقا سوالی هست که از دیشب ذهنم رو درگیر کرده که چرا هیچکس نمیپرسه مردم سیستان الان در چه حالن؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

اﻟﻨﺎ ﭼﻮﻥ ﺻﺪاﺷﻮﻥ ﺻﻌﻴﻔﺘﺮ اﺯ ﺑﻘﻴﻪ ﺷﻬﺮﻫﺎﺳﺖ ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺭﺗﺮﻧﺪ ﭼﻮﻥ ﻛﻲ ﺑﻪ ﻓﻜﺮﺷﻮﻧﻪ? ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺒﻴﻦ ﺗﻮﻱ ﭘﺎﺭﻳﺲ ﺑﻤﺐ ﺑﮕﺬاﺭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﺘﺎﺳﻒ ﻣﻴﺸﻨﺪ ﺭﻭﺯاﻧﻪ ﭼﻨﺪ ﺟﺎ ﺗﻮﻱ اﻓﻐﺎﻧﺴﺘﺎﻥ ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺑﺸﻪ ﺑﺮاﻱ ﻛﻲ ﻣﻬﻤﻪ? اﺩﻣﻬﺎ ﻳﻜﺴﺎﻧﻨﺪ اﻣﺎ ﻓﻘﺮ اﺩﻡ ﺭا ﺑﻲ ﺻﺪا ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ
http://fararu.com/fa/news/269409/بودجه-فرهنگی-کشور-کجا-هزینه-می‌شود-جدول http://www.isna.ir/news/94110402191/وضعیت-اعتبارات-سیستان-و-بلوچستان-در-لایحه-بودجه-95-چگونه-است ﮐﻞ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺍﺕ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﻮﺩﺟﻪ ‏«ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺣﻮﺯﻩﻫﺎﯼ ﻋﻠﻤﯿﻪ‏» کمتره ﺑﻮﺩﺟﻪ ‏«ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺑﺴﯿﺞ ‏» ۳ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﮐﻞ ‏« ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺍﺕ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ‏» است «ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻟﻤﺼﻄﻔﯽ ﺍﻟﻌﺎﻟﯿﻤﻪ‏» ‏(ﻧﺸﺎﻧﯽ ﻭﺑﮕﺎﻩ miu.ac.ir ‏) ﺣﺪﻭﺩ ۷۳ ﺩﺭﺻﺪ ﮐﻞ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺍﺕ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻟﻤﺼﻄﻔﯽ ﺍﻟﻌﺎﻟﻤﯿﻪ ﺑﺎ ۵۰ ﻫﺰﺍﺭ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ۲۵۶ .ﺕ.ﻡ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎ ۲ /۵ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺟﻤﻌﯿﺖ ۳۵۰ .ﺕ.ﻡ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺭﺩ اینم خودم بگم اون بالایی ها نقل قول (البته با منبع) بود.بودجه سیستان با در نظر گرفتن تراکم و جمعیتش نسبت به بقیه استانها کمتره.فرضا استان فلان تراکم 13 هست سیستان هم همین.ولی اون بیشتر از سیستان بودجه دریافت میکنه من نمیدونم بودجه رو.چجوری محاسبه میکنند.اما مسلما یه جا مث سیستان که مناطق محروم زیاد داره. یا مثلا خوزستان که همش طوفان شنه.یا جاهای سیل خیز باید یکم بیشتر باشه.تا هم سطح بشن با شهرها و استانهای بزرگ و پیشرفته
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﻭاﻱ ﻋﺎﺩﻟﻪ ﻭاﻱ ﭼﻘﺪﺭ ﻋﺠﻴﺐ
اﮔﺮ اﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﺗﺒﻠﻴﻎ ﻳﻜﺎﻧﮕﻲ ﺧﺪاﺩﻣﻴﺸﻪ ﺻﺮﻑ ﺳﻴﺮ ﻛﺮﺩﻥ ﺷﻜﻢ ﻛﺮﺳﻨﮕﺎﻥ ﻣﻴﺸﺪ ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻦ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﭘﻲ ﻣﻴﺒﺮﺩﻧﺪ ﺧﺪاﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﺭﺳﻮﻧﻪ
به شددددت با این جملاتت موافقم. به شددددددددت اگر از خودت هست قلم زیبا و شیوایی داری."جو زده ایم موج سواریم استقلال احساسی نداریم غصه و نگرانی مون از انسانیت نیست از جوگیر شدنه ظاهرا وگرنه هموطن با هموطن و انسان با انسان فرقی نداره"
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اصا خیلی وحشتناکه بودجه یه جاهای دیگه هم دیدم تبعیض بود بین مراکز. مراکزی که مستقیما با جان افراد سر و.کار دارن یک دهم بسیج و تبلیغات اسلامی فلان شهر بودجه دریافت میکردن یه لیست بلند بالا داشتم از مراکز اینچنینی چه پولهای کلانی میگرفتن.جالبه.یه سریشون کتبا چیزی نخواستن اما براشون بودجه تعیین کرد ارگان مربوطه :)))) ( گفتن اسم اشخاص ارگان نیارین)
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﻫﻤﺴﺮ ﻣﻦ اﺧﺒﺎﺭ,ﮔﻮﺭ ﺧﻮاﺑﻬﺎ ﻛﻪ ﺩﻳﺪ ﻣﻴﻜﻔﺖ ﭼﺮا ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮﻱ ﺷﻬﺮﻱ ﻛﻪ ﭘﺮ اﺯ ﺧﺎﻧﻪ ی ﺧﺪاﺳﺖ ﮔﻮﺭ ﺧﻮاﺏ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﺭا ﺑﺎﺯ,ﻛﻨﻨﺪ ﻣﺮﺩﻡ ﺳﺮﻣﺎﺯﺩﻩ ﻧﺸﻨﺪ ﺭاﺳﺘﺶ ﺣﺮﻓﺶ ﻫﻢ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻫﻤﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﺧﺪاﻳﻲ ﻛﻪ ﺩاﺭﻩ ﺩاﺩ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﻣﻦ ﺗﻮﻱ ﻗﻠﺒﺘﺎﻧﻢ ﻫﺰاﺭاﻥ ﺧﺎﻧﻪ ی ﺑﻲ ﺳﺎﻛﻦ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻛﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺭﻭﺡ اﻭ ﺭا ﺑﻪ اﻣﺎﻧﺖ ﺩاﺭﻧﺪ ﺳﺮﮔﺮﺩاﻥ ﮔﻮﺭ و ﺩﺧﻤﻪ ﺷﺪﻧﺪ
ﺩﻭﺳﺖ ﻗﺪﻳﻤﻲ ﻫﺴﺘﻲ? ??
منم برام عجیبه چرا درب مساجد رو باز نمیکنن؟ اتفاقا تو مجلس تصویب کردند مساجد و حسینیه ها پول برق گاز اب ندن. پس قضیه مالی نمیتونه باشه http://alef.ir/vdcdn50fkyt0j96.2a2y.html?18txt