2777
2789

سلام شب خوش بچم تازه دو ساله شده بچه خواهرم هفت سالشه بچم با دیدن رفتارهای بچه خواهرم اخلاقش عوض میشه جیغ میزنه بچه خواهرم بسیار بی ادبه و حسود با اینکه مدرسه میرع بچه منو میزنه خواهرم هیچی بهش نمیگه هر زمان دخترم بچه خواهرم و ببینه رفتاراش عوض میشه جیغ میزنه عین اون میشه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عدد خواهر دارم مشابه شما ،بخاطر تربیت درست بچه هام نزدیک چند ماه هست فقط تلفنی حال خواهرم رو میپرسم و حتی خپنه مادرم باشه نمیرم اونجا بهونه میارم یا خودم مریضم یا بچه ها یا کا دارم

رفت و امدتو کم کن .. با خواهرت یه جا نرو .. بچه ت عصبی و لجباز میشه

خونه مادرم میام اونم میاد درک نداره واقعا تصمیم رفتم برم خونه بشینم اینجا نیام هر چی میگم نوبتی بیایم نمیفهمه بچم الان رفتاراش عوض شده 

یک عدد خواهر دارم مشابه شما ،بخاطر تربیت درست بچه هام نزدیک چند ماه هست فقط تلفنی حال خواهرم رو میپر ...

دلم میخاد بچم درست تربیت بشه حس میکنم باید خونه مادرمم کمتر بیام به خاطر تربیت بچم اخه دخترم دو سالشه با ادبتر از بچه هفت ساله خواهرمه بچم عصبی شد گوشتم ریخت اینقدر رفدارهای امروز بچه خ.اهرمو تکرار کرد 

خونه مادرم میام اونم میاد درک نداره واقعا تصمیم رفتم برم خونه بشینم اینجا نیام هر چی میگم نوبتی بیای ...

سما تو هفته برو حال مادرت رو بپرس و اصلا بهش خبر نده دارم میرن

سما تو هفته برو حال مادرت رو بپرس و اصلا بهش خبر نده دارم میرن

اره من خونم تا مادرم دور نیست ولی گاهی میام چند روز میمونم من نیستم نمیان ولی تا منتظرن من بیام اونام پیداشون بشه بچم و دیوونه کرد یه کلام به بچش هیچی نمیگه

دلم میخاد بچم درست تربیت بشه حس میکنم باید خونه مادرمم کمتر بیام به خاطر تربیت بچم اخه دخترم دو سالش ...

یادش میره .هر وقت تکرار کرد فقط هواسشو پرت کن بگو ببا قایم موشک بازی یا بیا خمیر بازی یا با خنده بگو راستی بریم ظرف بشوریم یا غذا درست کنیم بگو ادویه ها رو دخترت بریزه تو غذا.تا هفته دیگه یادش میره.

باور کن بچه اولم که به دنیا اومد افسردگی گرفتم بس که تو خونه نشستم و جایی نرفتم و خودم باهاش بازی کردم .خودم پارک و تفریح بردمش.الان ۱۰ سالشه و معلمشون اول سال پیام داد مشتاقم ببینم مادر این دسته گل کیه

یادش میره .هر وقت تکرار کرد فقط هواسشو پرت کن بگو ببا قایم موشک بازی یا بیا خمیر بازی یا با خنده بگو ...

من هم ممنون از شما که تجربتونو در اختیارم گذاشتین من ان شاله ترتیب اثر میدم آروم شدم الهی خیر ببینی زاهنماییم کردی خدا بعد هفت سال بهم دادتش خیلی برام عزیزه بچه های آبجیمو بزرگ کردم چقدررر زحمتشونو کشیدم توقع نداشتم خواهرم که اینقدر ادعا داره بچمودوست  داره یه دونه بچه منو به خاطر بچش که هفت سال بزرگتره میرنجونه اصلا به بچش هیچ تذکری نمیده

اره من خونم تا مادرم دور نیست ولی گاهی میام چند روز میمونم من نیستم نمیان ولی تا منتظرن من بیام اونا ...

بدم میاد برم خونه مامانم شب بمونم چرا ازدواج کردی پس؟شوهرتم میاد بمونه؟؟