2777
2789

من هفته ۶ هستم گاهی تهوع دارم ولی خیلی زیاد نیست 

شما از چند هفته تهوعتون شروع شد؟

👀بعد یه سوال از مامانا من امشب شدیدا هوس پیتزا قارچ و گوشت کردم بخورم ضرره؟ تاحالا چیزی هوس نکرده بودم اولین بار بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا از هفته هفت شرو شده و الان دیگ اوجشه(البت امیدوارم) کلافم کرده گشنمه یجور تهوع دارم وقتی غذا میخورم یجور فقط وقتی خوابم راحتم😩 من ک تاحالا هیچی هوس نکردم اگ پیتزا دلت میخاد یه مینی بخر نصفشو بخور

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

هی روزگار  اقدام کردم ولی نشد!!!  چقدر دلم گرفته😔 تجربه ندارم عزیزم که بهت بگم، بعدشم پ ...

عزیزم ناامید نباش همون ماهی که بیخیال باشی باردار میشی من ۴ ماه بود اقدام بودم ولی نمیشد ولی گفته بودم نشه دیگ بیخیال میشم هرچی خدا بخاد همون ماه بیبی چکم مثبت شد

تا قبل سه ماهگی بعد غذا گهگاهی حالت تهوع میگرفتم ولی بعد سه ماه بشدت گشنم‌میشه وحالت تهوع ندارم اصل ...

وای دست راستت رو سر من ینی میشه منم یروز بدون تهوع غذا بخورم. من انقد قبل حاملگی خوش اشتها بودم الان یادم میوفته چقد دلم میخاد مثل قبل بخورم ولی نمیش ک😪

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عزیزم شمام هفته های اول کمر درد داشتین؟

نه چیزی نفهمیدم

عزیزم ناامید نباش همون ماهی که بیخیال باشی باردار میشی من ۴ ماه بود اقدام بودم ولی نمیشد ولی گفته بو ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر که باردار شدی، ایشالله کوچولوت سالم به دنیا بیاد 

الان درد زیر شکم دارم 

دکترم گفت باردارم باشی خارج از رحم هست🥺😔 

گفت چرا زیر شکمت درد میکنه نشانه بارداری خارج رحم هست، البته دکتر عمومی گفت! گفت باردار نیستی ولی اگه باشی خارج رحم😔😢

وای دست راستت رو سر من ینی میشه منم یروز بدون تهوع غذا بخورم. من انقد قبل حاملگی خوش اشتها بودم الان ...

چند ماه هستی؟

به دکترت بگو قرص میده عزیزم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چند ماه هستی؟ به دکترت بگو قرص میده عزیزم

ده هفتم. قرص داده آخه هم یبوست میاره هم نهایتا دو سه ساعت جوابه بعدش دوباره حالت تهوع برمیگرده یکی دوبار خوردم دیدم فابده نداشته دیگ نمیخورم