2777
2789

من سردرنمیارم شرایطش چیه گواهینامه دارم  منتها نمیدونم چطوریاس پول میخواد فروش ۳ ماهه  زده برا این ماشینا پراید وانت و ..چطوری یهو پول میگیرن چقدر کمتر از بازار به صرفس 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین های شرکت سایپاقیمت کارخونه و بازار آزاد شون  تفاوت زیادی نداره فروش 90روزه باید کل مبلغ ر ...

کل مبلغ وقت ثبت نام باید داد یا وقت تحویل پس چطور میزارن تو سایت اگه تفاوت نداره

کل مبلغ وقت ثبت نام باید داد یا وقت تحویل پس چطور میزارن تو سایت اگه تفاوت نداره

شرکت سایپا اینطوریه بقیه شرکت ها اینطور نیست پول رو از اول باید واریز کنید و شرکت تا 90روز کاری وقت داره تا خودرو رو تحویل بده

کاربر آقا
شرکت سایپا اینطوریه بقیه شرکت ها اینطور نیست پول رو از اول باید واریز کنید و شرکت تا 90روز کاری وقت ...

الان یعنی ثبت نام نکنم پراید وانت زده ۱۲۹ و ۵۰۰ بیرون چنده 

این پیش پرداخته و پرداخت دومرحله ای هستش مابقی رو با احتساب قیمت روز میگیرن

عه اخه گفتی که یهو میگیره سایپا فقط به نظرت من که شرایط ثبت نام دارم ثبت نام‌کنم پو