میدونم توی وضعیت بدی گیر کردی دوسته خوبم💖
میدونم داره بهت فشار وارد میشه و چقدر داری تلاش میکنی چقدر داری سختی میکشی ولی تو قوی هستی من یهت ایمان دارم تو میتونی رابطه احساسیتو درست کنی✨
تو میتونی به هدفت برسی
تو میتونی به شغل مورد علاقت یه رشته مورد علاقت برسی
تو میتونی با فشار های سخت خانوادت بجنگی چون من بهت ایمان دارم و میدونم که قوی هستی
اینکه توی وجودت یه قلب مهریون داره میتپه و زیادیم زود رنجه من قضاوتت نمیکنم تشویقت میکنم برای اهدافت
ازت میخوام تمرکز نکنی روی عیبات تو بهترین ورژن از خودتی تو لارم نیست همیشه برای همه بهترین باشی تو لازم نیست همیشه کافی باشی ادما با لیاقتشون خودشونو بهت ثابت میکنن
هرموقع از هر چیز نا امید شدی بدون من پشتتم و بهت ایمان دارم چون تو قویی و میتونی این دوره سختم بگذرونی و زندگی قشنگتو مثه چشای خوشگلت ادامه بدی
زندگی همین لحظه هاست دوستم هدرشون نده با وقت تلف کردن اگه کسیو دوسش داری بهش بگو اگه هدفی داری روش تمرکز کن و انرژی مثبت بده اگه از زندگی نا امیدی و خدایی نکرده فکر گرفتن جونتو داری این فکرو بنداز بیرون از سرت تو میتونی باهام حرف بزنی تو میتونی اون حس خالی درونت تغییرش بدی میتونی قلبی که شکسته رو توشو پر از محبت مهربونی بکنی
فقط نگو نمیتونم تو بهترین کسی هستی که میشناسمش خوشگلم
میدونم از پس همه کارهات بر میای و نا امیدمون نمیکنی مگه نه عزیزم؟؟
ازت میخوام بری یه لیوان چایی بیاری و حس قشنگ باهم یودنو تجربه کنیم💖
صلوات میفرستم برای انسانای قشنگی که این تاپیک میخونن و تونستن یکم حس خوب بگیرن
میخوام همهه همهه ادمای زمین خوشحال باشن و لبخند روی لبای قشنگشون باشه میشه نا امیدم نکنی و بخندی؟بخاطرخوشحالی من یه لبخند بزن تا چهره قشنگت پدیدار بشه✨✨💖💖