2777
2789

سلام .من یک ماهه دندون درد شدید دارم که ده روزی میشه دردش افتاده ولی لثه م به اندازه دوتا بند انگشت آبسه کرده بود تو این چند روز .

یه جوری آبسه ش بزرگ بود که لبام به هم نمیرسیدن 😑😐😂

و نمیتونستم حرف بزنم .

دکترمم بهم اجازه درست کردنش و نداده بود تا اول شش ماهگیم.

واسه لثه مم میترسیدم برم دندون پزشکی یوقت جراحی بشه .دکتر خودمم تا شنبه نبود .

آب نمکم فقط بزرگترش کرد .

یکم سرچ کردم و دیدم نشاسته معجزه میکنه برای عفونت لثه و دندون .

واقعا هم همینجوری شد برام .چند بار نشسته و تو آب حل کردم و با آب لیمو غرغره ش کردم و چند بار نشاسته رو گذاشتم رو لثه م و نیم ساعت خوابم برد .بلند که شدم چرک لثه م سر باز کرد و تخلیه شد .یه چندبارم غرغره کردم دوباره و کامل داره خوب میشه .

گفتم تجربه مو به اشتراک بزارم باهاتون یه وقت خدا نکرده مثل من شدید سریع از نشاسته استفاده کنید .

انشاءالله که هیچ وقت درد دندون و تجربه نکنید ❤️

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم🙏❤🌺

قربونت ❤️

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

گرما هم خوبه . گرمش کن تحت نظر دکتر هم آنتی بیوتیک بخور

این چند روزه دندون درد نداشتم لثه م شدیدا ملتهب بود انگار یه گردو کوچیک تو لپم گذاشته بودم .

آموکسی سیلین خوردم از دیشب

خدا خیرت بده بهش نیاز داشتم واقعا

عزیزم انشاءالله که نتیجه بگیری .

نشاسته رو خشک بزار رو دندونت .چندبارم حتما غرغره کن با آبلیمو

منم چند سال پیش دندون درد شدید داشتم.به توصیه ینفر نشاسته گذاشتم توش،دردش افتاد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

این چند روزه دندون درد نداشتم لثه م شدیدا ملتهب بود انگار یه گردو کوچیک تو لپم گذاشته بودم . آموکسی ...

چند وقت پیش واسه منم این طور شده بود . فقط با آنتی بیوتیک و گرما خوب شد . البته چون شما باردار هستین بهتره با دکترتون مشورت کنین

منم چند سال پیش دندون درد شدید داشتم.به توصیه ینفر نشاسته گذاشتم توش،دردش افتاد.

واقعا آب رو آتیشه .باورم نمیشد انقدر راحت آبسه لثه م خارج کنه

چند وقت پیش واسه منم این طور شده بود . فقط با آنتی بیوتیک و گرما خوب شد . البته چون شما باردار هستین ...

راستش چون دکترم در دسترس نبود بدون تجویز آموکسی سیلین خوردم .

باور کن اثری که نشاسته داشت آنتی بیوتیک نداره تو زمان یک ساعت.

نشاسته رو باابلیمو قاطی کنم قرقره کنم؟

تو آب حلش کن بعد یه قاشق آبلیمو بزن 

دیگه نرفتی عصب کشی؟

رفتم عزیزم.

همین زمستون گذشته دو سه تا عصب کشی کردم.

نشاسته برا درد کوتاه مدت خوبه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷