2777
2789
عنوان

چجوری ارتباطم باهاش قطع کنم؟؟

125 بازدید | 17 پست

با یکی نزدیک یه سال دوستم(دختره) الان حس میکنم هیچ کدوممون برای هم فایده نداریم و فقط وقت هم تلف می‌کنیم، حس نمیکنم اونقدر که من بهش اهمیت و توجه دارم اون بهم داره.. میخوام باهاش ارتباطم قطع کنم چی بهش بگم که ازم دلخور نشه؟ 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستاتو الکی الکی از دست نده اگه آدم بدی نیست و ی ذره حس خوبی بهش داری بزار باشه منتها اندازه خودش ارزش بده

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

سلام درکت میکنم چون این موقعیتو داشتم... 

بهش نگو مستقیم که نمیخوام ارتباط داشته باشم

به مرور کم کن خودت... کمتر زنگ بزن

کم تر پیام بده

جوابشو‌دیر ب دیر بده بگو کار داشتم . دستم بند بود و بهونه بیار

خودش دگ متوجه میشه

سلام درکت میکنم چون این موقعیتو داشتم...  بهش نگو مستقیم که نمیخوام ارتباط داشته باشم به م ...

این بدترین روش ممکنه! دوست من همینکار کرد بعد من فک میکردم شاید حالش خوب نیس ! کاش رک میگف منو تو دیگه شبیه هم نیستیم

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
چطور میتونید به این چیزا فکرکنین ،واقعا هیچوقت دوست واسم انقد مهم نبوده ک فکرمودرگیرش کنم ،همیشه دوس ...

چند وقت ارتباطم با مامانم کمتر شده، از نزدیک شدن بهش بعضی اوقات میترسم و واقعا هم درکش میکنم چند سالیه مشکلات سختی داشته

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
این بدترین روش ممکنه! دوست من همینکار کرد بعد من فک میکردم شاید حالش خوب نیس ! کاش رک میگف منو تو دی ...

رک بودن از همه چیز بهتره واقعا. منظورم این بود ک اگ شرایطشو نداره و روش نمیشه ....