2777
2789

سلام

ماه دوم اقدامم هست و الان روز ۲۵ دوره ام هست ۳ روز تا دوره بعدی ام مونده ولی چند روزه درد دارم سمت چپ ام و هر چی سرچ میکنم نتیجه اش اینه که درد سمت راست بارداری هست و سمت چپ حاملگی خارج از رحم 

آیا کسی تجربه ای داره کمک کنه؟

من امروز۴ روز تمام هست که ازموعدپریودم گذشته از روز دوم تاخیرم وقتی به پهلوی راست درازمیکشم ومیخوابم به یک دقیقه نکشیده دردشدیدم میگیره انقددددری شدید میشه که ازدرد به خودم میپیچم یکبارهم رنگم عین گچ سفیدشد رفتم دسشوری یکم حالم جا اومد 

نمیدونم طبیعیه یا نه خییییییلییییی نگرانم 

کسی میدونه بخاطر چیه؟

کسی تجربه شو داشته ؟لطفا جواب بدید از استرس دارم آب میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم ربطی نداره درد خارج رحم بستگی ب جایی ک لقاح انجام میشه درد داره

توحاملگی طبیعی به پهلوی ریست دراز بکشی درد شدید نمیگیری؟؟؟

من ۴روز ازموعدم گذشته به پهلوی چپ هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی پهلوی راست دراز میکشم تابخوابم درد بسیار شدید درحدی که ازدرد به خودم میپیچم دارم🥺🥺خیلی نگرانم 

اصلا درد حاملگی خارج رحم چه شکلیه کجاهاست؟

من فقط موقع درازکشیدن این درد رو دارم  و زیاد طولانی سرپا وایسم دردکلی زیر شکم میگیرم باکمر درد

ن عزیزم ربطی نداره درد خارج رحم بستگی ب جایی ک لقاح انجام میشه درد داره

اخه الان خونه تنهام و همسرم ماموریت هست

خیلی ترسیدم و نگران ام نمیدونم برای این درد باید برم دکتر یا نه؟

چند روز پیش لکه بینی داشتم رنگ قهوه ای تیره با یه بافت ژله ای

اول فک کردم شاید باردار باشم دیشب بی بی چک زدم منفی بود

و بعد که سرچ کردم نگران شدم

توحاملگی طبیعی به پهلوی ریست دراز بکشی درد شدید نمیگیری؟؟؟ من ۴روز ازموعدم گذشته به پهلوی چپ هیچ مش ...

چرا تست بارداری نمیدی آخه چهار روز عقب انداختی فک کنم الان مشخص شه

چرا تست بارداری نمیدی آخه چهار روز عقب انداختی فک کنم الان مشخص شه

😑😑میترسم تستم منفی بشه😑😑ازروز دوم دوتا بی بی چک گرفتم نزدم شوهرم مسخره م میکنه اگه منفی بشه😑😑 ازاون اولشم خونواده شوهرم انقدربما گفتن نازا که شوهرمم باورش شده من نازا هستم همیشه مسخرم میکنن .

میترسم تست منفی بشه گفتم بزار روز هفتم یاهشم اگ پریود نشدم تااونموقع بزنم که جواب قطعی بشه

تنبلی تخمدان اینا هم ندارم اولین بارم هست که پریودم عقب افتاده شوهرمم بدون اینکه صبرکنه بی بی بزنم زنگ زده به همه گفته دیدید میگفتین نازاییم الان زنم بچه داره.

میترسم بی بی بزنم زود باشه نشون نده عزیزم😭😭😭

فردا روز پنجممه یکی ازبی بی چکارو بزنم یکی دیگه‌ش رو نگهدارم واسه روز هشتم؟؟؟😭

😑😑میترسم تستم منفی بشه😑😑ازروز دوم دوتا بی بی چک گرفتم نزدم شوهرم مسخره م میکنه اگه منفی بشه😑😑 ...

وقتی تا حالا عقب ننداختی انشالله که مثبته

استرس نداشته باش و تست بده ولی خدایی نکرده اگه پریود شدی واسه ماه بعد به هیچکس نگو داری اقدام میکنی که فشار روحی مضاعف از سمت فامیل و خانواده روت نباشه 

برات دعا میکنم مثبت شه🙏🙏

اخه الان خونه تنهام و همسرم ماموریت هست خیلی ترسیدم و نگران ام نمیدونم برای این درد باید برم دکتر ی ...

لطفا برای هم دعا کنیم

من برای شما

شما برای دوستم🙏

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌