2777
2789
عنوان

چقد این شوهرم و خانوادش پرو هستن

347 بازدید | 13 پست

وقتی خونه خریدیم چون شوهرم خریده بود هرچی لوازم خونه بود میداد به خانوادش مثلا روشویی و عوض میکرد مال خود خونه رو میداد بع مستاجر داداشش هرچی بهش میگفتم بابا خودمون لازم داریم میخوام مثلا بزارم حیاط میگفت مال خودمه هرکار دوست داشته باشم میکنم

حالا من سیسمونی داره میخره خانوادم یه کمد برا جهازم بود چون برا بچه کمد خریدم دیگه اون لازممون نیست 

اون روز جاریم میگه کمدتو میخوای چیکار کنی حالا که لازم نداری تعجب کردم گفتم میدم یه مامانم گفت اها یعنی اگه خواستی ردش کنی بره به بده به ما

الان شوهرم میگه کمدتو میخوای چیکار کنی گفتم نمیدونم چیکار کنم به نظرت میگه بده من ببرم خونه دهات مادرم اینا بزارم 

گفتم لازم نکرده میدم به مامانم

برا مال منم فوری صد نفر صاحب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زرنگ جماعت دوری نکن..

اینا لازمن..

وقتی ادمای خوب و ساده دور ادم باشن ادم به مرور ساده میشه..ولی وقتی دور ادم پر ادم زرنگ میشه ادم مدام خودشو به روز میکنه و زرنگ میمونه..

زمان قدیم یه معلم داشتیم میگفت به یه عالم میگن دوست داری یه دوست داشته باشی با صد تا دشمن یا صدتا دشمن یه دوست؟

میگه یه دوست و صدتا دشمن.. وقتی دشمن زیاد باشه همیشه هواسم به رفتار و کردار و گفتارم هست.. ولی وقتی دوست زیاد باشه همیشه هرجور دوست داشته باشم رفتار میکنم و هیچ وقت ضعف هامو نمیفهمم و خودمو اصلاح نمیکنم ..