2777
2789

نظرتون درباره ی سریال چیه؟

خیلی ناراحت کننده بود برام

میگم جدای از اینا ،چی از سریال یاد گرفتین؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی    

😅🤦🏻‍♀️😁🫂😳

وای من بعضی شبا از ترس نمیخوابیدم

ده بار میرفتم قفل درو چک میکردم

شوهرمو چندبار بیدار میکردم😃😃😃😂😐

حالا خوبه ترسناک نبود😑

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

من یاد گرفتم گاهی اوقات حتی شده آدم چندین و چند سال باید منتظر یه نفر بمونه تا اینکه کنار یکی باشه که با یه دروغ از خونه بندازتت بیرون و دیگه نخوادت.

شوهر جدیده ی لیلا خیلی بد سر هیچی طلاقش داد و خوردش کرد ولی نعیم نه اینجوری نبود 

ندیدم تاحالا ایرانی یا ترکی؟

ایرانیه،حتما ببین،عالی بود

من خودم برداشتم این بود جلوی بقیه رفتارم  تعادل داشته باشه

چجوری ینی؟

یکم بیشتر برام بگو

یعنی نه خیلی شوخ نه خیلی جدی؟

بیش از حد صمیمی نشدن؟

چیزی که یاد گرفتم این بود قدر عزیزامو بیشتر بدونم  واقعا زیبا و غمگین بود سریالش

همینطوره،عااالی بود،ولی خیلی غصه خوردددم🥲😬

چیزی برای یادگیری نداشت 

😂😂😂😂🫂