2777
2789
عنوان

خونریزی شدید دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 38 پست
دقیقا الان همین حرفارو بهم زده... 

ببین گور باباش اهمیت نده  بخدا  سقط سخته! کل وجوودت درد میشه  من نمیدونی چی کشبدم  تازه بعد اون سختی باسد جواب  بقیه میدارم ک چرا چیشد؟   مراقب خودت باش  بخدا هیچکس نمیگخ چرا ظرفا نشستی چرا  بلندنشدی  چای بیاری  بخواب  فقط   بقران برای خودت  میگم من عین تو بودم   تا خونربزی کم شد گفتن اخ جون   ی ظرف شسنم ی چای اوردم ی نشیتم بلند شدم  شب  تو خواب داشتم خونریزی باز  قرار بود فزداش برم سونو

صبح بیدار شدم کل تخت پر خون بود  بچه رو تخت بود  دیدمش    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم دعام کن خیلی ناراحتم

ناراحت نباش 

میگه گر نگه دار من آن است که من می‌دانم شیشه رو در بغل سنگ نگه می‌دارد 

توکل کن به بالایی اگه قسمتت باشه انشالله خدا سالم بزاره تو بغلت اگه زبونم لال نباشه هرچی گریه و زاری ‌کنی مراعات کنی نمیمونه 

پس اگه دکترت گفته طبیعی انشالله هیچی نیست حرفاشو گوش بده داروهاشم بخور

منم یه سقط داشتم بارداری دوباره مم با خونریزی بود ولی بچه م طوریش نشد

باشه گلم تا چند روز تکون نخورم؟ 

تا فردا فعلا تکون نخور  بزار قطع بشه    وقتی تکون نخوری خون ریزی  فطع میشه و خون رسانی  برحم کم میشه درست میشه    از فردا ظهر دیگه اروم ففط  دست شوییتو برو!   تا شنبه بری سونو  و اوکی باشه  شاید سرکلاژ  شی 

هی ازم خون میاد خیلی ناراحتم ولی نسبت ب طهر کمتر

پیامامو دوبار بخون! بفرس شوهرت بخونه! ببین  پشیمون میشی کارلی ک گفتمو نکنی  بخدا من عین سگ پشبمونم دور از جونت  اگر رعایت میکردم الان بچن کنارم بود    ن با بدبختی  تازه الان باردار باشم باز   اونن با خاطرات بد 

پیامامو دوبار بخون! بفرس شوهرت بخونه! ببین  پشیمون میشی کارلی ک گفتمو نکنی  بخدا من عین سگ ...

واقعا ممنونم ازت گلم دلم یکم گرم شد گفتم استراحت فایده نداره