2777
2789

تو تاپیک های قبلی هم گفتم همسرم به شدت به شدت بچه ننه س.
پدر نداره و پسر بزرگ خانواده س
خیلیییی افراطی به مادرش وابسته س و مدام تکرار میکنه که مامانم الویت منه و مامانم مهمه و ....
یک ماه پیش با مادرش و خواهرش و شوهرخواهرش و خواهرزاده هاش رفت مشهد با اینکه میدونست من راضی نیستم
یه بچه ۳ ماهه دارم
هم راضی نبودم وقتی من نیستم با اونا بره
هم از نظر مالی میدونستم که خرج اصلی رو خودش باید بده
وقتی برگشت دعوای شدیدی کردیم.
ازون روز که تقریبا یک ماه میگذره خیلی سرد شدیم
مدام میگه به مادرم بی احترامی کردی (وقتی دعوامون شد همه چی و گذاشت کف دست مادرش و اونا فهمیدن من راضی نبودم و دعوا شده) البته من هیچ بی راحترامی نکردم اما میگه مامانم فهمیده تو ناراضی هستی میگه دیگه پامو هیچ جا نمی‌ذارم باهات، پس مقصر تویی که بین من و مامانم جدایی انداختی دیگه نمیاد با من سفر.

امروز سر اینکه مامانش یه حرفی زد من بهش کم محلی کردم و جواب ندادم
چنان قشقرقی راه انداخت
عروسک بچه رو از ماشین پرت کرد بیرون
گفت زندگیتو جهنم میکنم 
میخکاست بره خونه بابام آبروریزی کنه جلوش و گرفتم...
خیلی خسته شدم
سکوت کردم این مدت به خاطر بچه م که آسیب نبینه. هرچی گفت نگاش کردم فقط. ولی واقعا بریدم.. 
وقتی مادرش نیست ما رابطه مون خوبه
اینم بگم مادرش این مدت هیچی نگفت و حتی امروز بهش گفت راضی نیستم اینجوری رفتار میکنی با زنت
ولی چه کنم
الان اینو میگه، یه روز دیگه با یه رفتار دیگه کاری میکنه همسرم دوباره پر شه و قاطی کنه...
خسته شدم خدایا😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من این حرفها رو به تو زده بودم ،مگر گفته بودم بری به خانواده ات بگی،اگر تو بهشون نمیگفتی اونا هم نمیفهمیدن و الان مشکلی نبود ،پس الان تقصیر خودته که خبر چینی کردی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بگو من این حرفها رو به تو زده بودم ،مگر گفته بودم بری به خانواده ات بگی،اگر تو بهشون نمیگفتی اونا هم ...

اصلا این حرفا تو کله ش نمیره... میگه بازم میکنم بازم میگم تا تو آدم شی...مدام توهین کرده بهم تو این مدت. خیلی خسته م

ول کن عزیزم.

فک کن اگه با یه زن می‌رفت وخرج اون میکرد بهتر بود؟

از طرفی شاید خرج کردن برا اونا انگیزه فعالیت بیشترش بشه.

بپذیر یه چیزهایی رو.نادید بگیر تا چیزهای بزرگتری بدست بیاری

ول کن عزیزم. فک کن اگه با یه زن می‌رفت وخرج اون میکرد بهتر بود؟ از طرفی شاید خرج کردن برا اونا انگ ...

من ول کردم اون ماجرارو ولی شوهرم دیگه ول نمیکنه... میگه اصلا چرا باید ناراحت میشدی که الان مامانم میگه دیگه باهات جایی نمیام.. همینو بهونه بدرفتاری هاش کرده...هی میگم بابا من دیگه هیچی نمیگم هرجا میخکای برو باهاشون..ولی بی خیال نمیشه همش دعوا همش بحث

اصلا این حرفا تو کله ش نمیره... میگه بازم میکنم بازم میگم تا تو آدم شی...مدام توهین کرده بهم تو این ...

بگو  با این مدل رفتار کردن تو هیچ تغییری تو رفتار من ایجاد نمیشه 

فقط زندگی  تو بهم میریزه و مادرت ناراحت میشه ،بهتره تو رفتارات تعادل داشته باشی و قدرت مدیریت رفتار داشته باشی و هر حرفی رو هر جایی شنیدی مستقیم نری به مادرت بگی ،چون مادرت هم از این مدل بچه بازی های تو ضربه میخوره 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

من ول کردم اون ماجرارو ولی شوهرم دیگه ول نمیکنه... میگه اصلا چرا باید ناراحت میشدی که الان مامانم می ...

بگو تو که اولویتت خانواده ات بود چرا ازدواج کردی؟!!

بگو تو که اولویتت خانواده ات بود چرا ازدواج کردی؟!!

باورت میشه میگه تو خواستی ازدواج کنیم من نمیخواستم. ما دوست بودیم. خداشاهده چندبار اومد خواستگاری تا بابام راضی شد. منم میخواستم نمیگم فقط اون بود. منم حیای اصرار کردم تا بابام راضی شه... ولی حالا میگه میخواستی راضی نکنی باباتو. تو زور کردی که لین وصلت سر بگیره

بگو اگر تو قراره خودت رو وقف خانواده ات کنی منم برای اینکه تعادل ایجاد بشه خودم رو وقف خانواده ام میکنم ان شاءالله که مشکلی نداری؟

من ول کردم اون ماجرارو ولی شوهرم دیگه ول نمیکنه... میگه اصلا چرا باید ناراحت میشدی که الان مامانم می ...

یه مهمونی بگیر،دعوتشون کن واز ته دل باهاشون صمیمی شو.به مادرشم تو یه وقت مناسب بگو من تنها بودم با این بچه.برا همین دلگیر شدم.خلاصه از دلش دربیار.(البته اگه برات مهمه رفتار شوهرت)

بگو اگر تو قراره خودت رو وقف خانواده ات کنی منم برای اینکه تعادل ایجاد بشه خودم رو وقف خانواده ام می ...

تو لفظ میگه باشه ولی عمرا اگر بتونه قبول کنه...خیلی آدم پرخاشگر و خودخواهیه