2777
2789

میخوام پسش بدم خیلی بزگه 25 کیلوعه 

2 و 800 خریده اصلا نمی تونم بلندش کنم 😂😐 نمی دونم چیکارش کنم قبلا یه بار گفتم یه عروسک میخوام قد خودم رفته اینو گرفته چیکارش کنم به نظرتون 

(نامزدیم عقد کردیم دوس پسرم نیس) 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

راستش من جاش باشم دیگه چیزی برات نمیگیرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرزو این خرس هارو داشتم برام نخرید 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

خدایی ی سریاتون چی میزنین؟!

بخدا اینکه بگی بیاین خرسی ک نامزدم برای ولن خریده رو ببینین ما بیشتر ذوق میکنیم تا بیای به دروغ 

بگی ک مثلا ۳ کیلوعه 

هم قد خودمه

میخوام پسش بدم نمیدونم چی و چی

خوب ک چی؟  

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

چقد نازه

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

کاش حداقل قهوه ای میخرید این انگار برا نی نی کوچولوعه😄

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..