2777
2789
عنوان

با شیر دوش دستی...

69 بازدید | 9 پست

بنظرتون با شیر دوش دستی سینمو تحریک کنم شیر بیاد؟

همش میترسم زایمان کنم و شیر نداشته باشم تا الان هم هیچ ترشحی نداشتم

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شیردوش ک تحریک نمیکنه  هروقت میری حموم سینتو دورانی ماساژ بده

اهان ممنون

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
نه گلم

اهان ،گلم من کارشناسی بهداشت عمومی دارم ،ی تصور اشتباه و رایج بین خانم های شیرده اینه ک میگن شیرمون کافی نیست و کمه و بچه سیر نمیشه و از این حرفا ،هر مادری ب اندازه نیاز بچه اش شیر تولید میکنه و همون مقدار هم کافی هست برا بچه  ،ان شاالله بعد فارغ شدنتون سعی کنید هر ۲.۳ ساعت یکبار ب بچه شیر بدین چون هرچه بیشتر سینه تون رو مک بزنه شیرتون هم بیشتر میشه