2777
2789
عنوان

برای درمان موخوره چیکار کنم؟؟؟

182 بازدید | 15 پست

موهامو کوتاه کردم تا گردن، دیگه نمیخوام بزارم موهام دچار موخوره بشه، چیکار کنم از چه محصولاتی استفاده کنم توروخدا راهنماییم کنین🥲هر کاری میکنم موخوره بعد یه مدت برمیگرده😒😑

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
اول همین موخوره هارو بگیر بعد برو پیشگیری کن  موخوره گیری روسی با قیچی انجام میشه برو ارایشگاه ...

قرار بود خودم کوتاه کنم رفتم آرایشگاه برام کوتاه کرد موخوره گیری کرد، الان دوباره میترسم بعد یه ماه موخوره برگرده نمیدونم چیکار کنم🥲

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرار بود خودم کوتاه کنم رفتم آرایشگاه برام کوتاه کرد موخوره گیری کرد، الان دوباره میترسم بعد یه ماه ...

ماسک موی ارگان و فولیکا بخر بزن 

قیمتش یکم بالاس ولی جواب میده 

ماسک مو بزن با بعد از هر حموم وقتی موهات نم داره سرم مو از موخوره پیش گیری میکنن

ماسک مو میزنم سرم تاحالا استفاده نکردم واقعا تاثیر داره؟؟

مهم اینه نذارین ساقه موهات خشک بشه

وقتی از حموم میای موهات نم داره روغن یا سرم مو بزن

شامپو و مواد شیمیایی سنگین که چربی موهات بهم بریزه استفاده نکن

موهات در معرض دمای زیاد قرار نده

خدایا شکرت🩷

موخوره ها باید کامل کوتاه بشه

رو بالشتی ساتن جنس خوب بخر

شونه چوبی....اینم حتما مارک و جنس خوبی باشه

هر دو هفته رو بالشتی ات رو بشور

موقع خواب یا موهات رو بباف یا از کلاه خواب ساتن استفاده کن

موقع شونه کردن موهات از پایین آروم آروم گره ها رو باز کن برو بالا

برای بعد حمام یه کلاه نخی یا تیشرت نخی تهیه کن موهات رو بذار اینجوری خشک بشه 

اگه خیلی خشک شدن موهات طول می‌کشه بذار موهات تا جایی که ممکنه به روند عادی با حوله یا تیشرت خشک بشه بعد از فاصله دور سشوار بکش

از سشوار و وسایل برقی خیلی کم استفاده کن

مو خیس رو نه شونه کن نه باهاش بخواب

برای داخل حمام یه ماسک مو تهیه کن که از موخوره جلوگیری کنه من خودم یه مدل از  برند پنتن و برند گلیس داشتم بد نبود

ماسک مو رو فقط باید به ساقه بزنی و بعد آبکشی کنی یعنی دو سه دقیقه با دستت روی ساقه ماساژ میدی بعدش می‌شوری

به جای دیگه سر نباید ماسک مو رو بزنی

از شامپوی هم استفاده کن که مناسب جنس موهات باشه و با موهات سازگاری داشته باشه

روغن تراپی رو هم فراموش نکن

برای کف سر باید روغن تراپی که می‌کنی به طبع بدنت سازگار باشه که اگه نباشه ریزش میگیری برای این که طبع بدنت هم بدونی باید بری پیش طب سنتی 

ولی برای ساقه من خودم جوجوبا و آواکادو استفاده میکنم

روغن ها رو از جای خوبی بخر که جنس خوبی بهت بدن

روغن نارگیل هم برای موخوره برای ساقه شنیدم خوبه اما برای من جواب نیست موهام رو خیلی خشک می‌کنه

نیم ساعت یا چهل دقیقه قبل حمام موهات رو شونه کن روغن برثز کف دستت پخش کن بزن به ساقه موهات

موهات و بباف یا جمع کن بعد برو حمام

برای بعد حمام هم که موهات خشک شد خواستی شونه کنی روغن آرگان استفاده کن یکم به ساقه موهات بزن بعد شروع کن به شونه کردن روغن آرگان هم مارک پنتن، او جی ایکس،گلیس خوبن

من خودم گلیس دارم راضیم

یه قیچی مخصوص هم داشته باش یعنی بخر که تمیز و تیز باشه فقط برای موهات هر چند ماه نوک گیری کن 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
مهم اینه نذارین ساقه موهات خشک بشه وقتی از حموم میای موهات نم داره روغن یا سرم مو بزن شامپو و مواد ...

سشوار استفاده نمیکنم چون موهام خشکه بعد حموم سریع خشک میشه، خییییلی رعایت میکنم ولی باز موخوره میگیرم🤦🏻‍♀️

سرشوار استفاده نمیکنم چون موهام خشکه بعد حموم سریع خشک میشه، خییییلی رعایت میکنم ولی باز موخوره میگی ...

موهات خشکه حتما روغن بعد از حموم استفاده کن

خودم موهام خشکه از شامپو ساده استفاده میکنم چون چربی موهارو خیلی نمی‌بره

اگه مجبور بشم دو روز پشت سر هم برم حموم برا موهام شامپو بچه میزنم که چربی رو خیلی کم میبره یا شامپو فقط بدن میزنم

الان خدارو شکر یه ساله کوتاه کردم موخوره هنوز نگرفته

خدایا شکرت🩷
موخوره ها باید کامل کوتاه بشه رو بالشتی ساتن جنس خوب بخر شونه چوبی....اینم حتما مارک و جنس خوبی با ...

چقدر کامل ممنون❤❤

روبالشتیم ساتن نیست، فک کنم نصف موخوره ام برای همینه