2777
2789

شوهرم همش کارایی که من ازش متنفرم رو انجام میده مثلا تو پیج اینیستاش کلی دختر راه داده کلی دختر  رو دنبال می‌کنه و حالا دختر داییه مامانم منو دنبال می‌کرد سر اون باهام دعوا کرد که چرا تو پیجت راهش دادی حالا خودش اونو دنبال می‌کنه همش یه چیزی رو بهانه میگیره بره بیرون چندین بارم دیدم که بیرون حرف میزنه قه قهه می‌کنه میخنده بعد تو مخاطبینش اسمای عجیب و غریب سیو کرده رفتم روبیکاش یکی از همون  اسمای عجیب و غریب عکس دختری هم سن و سال من تو پروفایلش بود و اسمش مهدیه بود و همون مهدیه رو تو اینیستا هم دنبال می‌کرد حالا یه شب خونه نبود به همون شماره با گوشیه خودم زنگ زدم یه آقا برداشت چند روز پیشم به شوخی گفتم اسم دوس دخترت چیه چنتا اسم گفت بعد اسم نگین و هستی و مبینا هم گفت حالا دیروز یکی بهش پیام داده نگین عشقم کجایی خونه ای بیام دنبالت بعدش خواهر شوهرم می‌گفت چند روز  پیش برادر شوهرم دوس دختر خودش و دوستای دوس دختر شو آورده بوده خونه شوهر منم اونجا بوده با چنتا از رفیقاش با اون دخترا عرق میخوردن حالا اسم دوتا از رفیقای دوس دختر  برادر شوهرمو، خواهر شوهرم فهمیده بود یکیشون هستی هست یکیشون مبینا بنظرتون با شوهرم دوستن کمکم کنین دارم دیونه میشم همش میگم خیانت میکنه کلا بامن گرم بود یه مدته سرد رفتاری میکنه و ازم رابطه هم نمیخادتو گوشیه شوهرم ظبط کننده تماس دو طرفه انداختم و مخفی کردم تو گوشیش که گاها بردارم گوش کنم ببینم با دختر حرف میزنه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداریم

خداروشکر. اگه شرایطشو داری تا قبل اینکه بچه بیاری جدا شو. همچین ادمی چجوری میتونه بچه ترببت کنه. اصن بحث خیانت نیست از چیزای دیگه دارم میگم چه معنی میده مرد متاهل بره با دوستای دوستای برادرش بشینه عرق خوری 

الهی به امید خودت...