شوهرم همش کارایی که من ازش متنفرم رو انجام میده مثلا تو پیج اینیستاش کلی دختر راه داده کلی دختر رو دنبال میکنه و حالا دختر داییه مامانم منو دنبال میکرد سر اون باهام دعوا کرد که چرا تو پیجت راهش دادی حالا خودش اونو دنبال میکنه همش یه چیزی رو بهانه میگیره بره بیرون چندین بارم دیدم که بیرون حرف میزنه قه قهه میکنه میخنده بعد تو مخاطبینش اسمای عجیب و غریب سیو کرده رفتم روبیکاش یکی از همون اسمای عجیب و غریب عکس دختری هم سن و سال من تو پروفایلش بود و اسمش مهدیه بود و همون مهدیه رو تو اینیستا هم دنبال میکرد حالا یه شب خونه نبود به همون شماره با گوشیه خودم زنگ زدم یه آقا برداشت چند روز پیشم به شوخی گفتم اسم دوس دخترت چیه چنتا اسم گفت بعد اسم نگین و هستی و مبینا هم گفت حالا دیروز یکی بهش پیام داده نگین عشقم کجایی خونه ای بیام دنبالت بعدش خواهر شوهرم میگفت چند روز پیش برادر شوهرم دوس دختر خودش و دوستای دوس دختر شو آورده بوده خونه شوهر منم اونجا بوده با چنتا از رفیقاش با اون دخترا عرق میخوردن حالا اسم دوتا از رفیقای دوس دختر برادر شوهرمو، خواهر شوهرم فهمیده بود یکیشون هستی هست یکیشون مبینا بنظرتون با شوهرم دوستن کمکم کنین دارم دیونه میشم همش میگم خیانت میکنه کلا بامن گرم بود یه مدته سرد رفتاری میکنه و ازم رابطه هم نمیخادتو گوشیه شوهرم ظبط کننده تماس دو طرفه انداختم و مخفی کردم تو گوشیش که گاها بردارم گوش کنم ببینم با دختر حرف میزنه یا نه