این تاپیک پر بازدید که میخاد با همسن باباش ازدواج کنه رو خوندم ،از صبح حالم بده،چقدر دخترا خودشون رو بی ارزش کردن،بعد میایم تاپیک میزنیم شوهرم کتک زد،شوهرم پرتم کرد بیرون،بیاید قبول کنیم که مقصر اصلی پرو شدن مردا،خیانت،و هزار تا چیز دیگه ما زن ها هستیم تازمانی که ما به ارزش واقعی خودمون پی نبریم همین وضعیت موندگاره،کودک همسری ،کودک مادری،خیانت،زن دوم و هزارتا چیز دیگه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم شاید باید قبول کنیم هشت میلیارد آدمیم با میلیون ها سلیقه و نظر. اگر فقط به خودش آسیب بزنه باز خوبه. البته نظرم در مورد کودک همسری این نیس کودک همسری معضل اجتماعیه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
دقیقا. از بس که خودشون رو بی ارزش می دونن و برای راضی نگه داشتن مردها هر کاری میکنند . و از طرفی هم تعصب و غیرت هم بعضی هاشون ندارن و به شوهرهای دیگران چشم می دوزند و مردها هم فکر می کنند چه تحفه ای هستند که اینقدر خاطر خواه دارن