این تاپیک پر بازدید که میخاد با همسن باباش ازدواج کنه رو خوندم ،از صبح حالم بده،چقدر دخترا خودشون رو بی ارزش کردن،بعد میایم تاپیک میزنیم شوهرم کتک زد،شوهرم پرتم کرد بیرون،بیاید قبول کنیم که مقصر اصلی پرو شدن مردا،خیانت،و هزار تا چیز دیگه ما زن ها هستیم تازمانی که ما به ارزش واقعی خودمون پی نبریم همین وضعیت موندگاره،کودک همسری ،کودک مادری،خیانت،زن دوم و هزارتا چیز دیگه
آخه یه تصمیم اشتباه فقط به خود آدم آسیب نمیزنه،چنتا زندگی درگیر میشن،پدر و مادر دختر،آسایش خود مرد و ...
دقیقاً درست میگی حالا اگه خود اسی هم یک بچه داشت راحت تر میتونست شرایط بچه داری رو درک کنه اینطور که ازدواج اولشه توقعش هم خیلی بیشتره و این وسط اون طفل معصوم هست که آسیب میبینه
اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
این دوستمون بی تجربس، فکر کرده مردا همیشه همون عاشق پیشه ی کشته مرده ای هستن که تو دوران آشنایی نشون میدن و میخان مخ رو بزنن، چهار صباح دیگه که رفت سر زندگیش و اون سراب و توهم عشق بی پایانش تموم شد تازه میفهمه واقعیت زندگی چیه!!! تازه میفهمه با بچه زن اول تو یه خونه بودن یعنی چی!!! ولی انموقع دیگه زندگیش نابود شده
فقط از خدا میخام خدا به دخترا عقل بده،تا از زندگی بقیه عبرت بگیرند و همه زندگی رو تو ازدواج نبینن
همینطوریه که مردا خیلی راحت زنشونو طلاق میدن و میگن تو بدبخت میشی من برام زیاد هست، راست میگن. مرد ۴۰ ساله با یه بچه ۵ ساله با شرایط معمولی میخاد دختر ۲۵ ساله مجرد بگیره تازه شرط و شروطم میزاره براش
ممن وقتی کامنت کسی رو میخونم، فقط راجع به کامنتش صحبت میکنم نه تاپیک های اون شخص، که حتی استارتر تاپ ...
اینجا داریم تبادل میکنیم و از تجربه هامون میگیم بلکه حداقل یک نفر عبرت بگیره و زندگی و جوانیشو نابود نکنه،من خودم زخم خوردم کاش ده سال پیش یه همین جایی رو میشناختم تا به خواهرم نظرات رو نشون میدادم که زندگیشو مفت نبازه