2777
2789
عنوان

چرا دخترا دارن اینجوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااین موردو خیلی زیاده دختر داییم یه ماهه ازدواج کرده شوهرش دوسال کوچیکتره تو دانشگام زیاد دیدم

اره واقعااا چی میشه کوچکتر باشه حالا البته فعلا انچنان روش شناخت ندارم

چرا زیاد نیست وقتی خانم بشه ۴۰ساله که اوج نیاز جنسی و طراوت یه خانمه همسرش میشه ۵۵ساله که هم سلامت ج ...

خیالت راحت مردا تا توی قبرشون هم توانایی جنسی دارن درضمن زنی که پاک باشه بااین بهانه نمیره سراغ زندگی مردم

آخه یه تصمیم اشتباه فقط به خود آدم آسیب نمیزنه،چنتا زندگی درگیر میشن،پدر و مادر دختر،آسایش خود مرد و ...

دقیقاً درست میگی حالا اگه خود اسی هم یک بچه داشت راحت تر می‌تونست شرایط بچه داری رو درک کنه اینطور که ازدواج اولشه توقعش هم خیلی بیشتره و این وسط اون طفل معصوم هست که آسیب میبینه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
اینجوری نگید بعضیا واقعا عاقل هستن و میتونن همه چیز رو مدیریت کنن، دختر عمه ی من هم سن شما بود با یه ...

درسته و تاپیک قبل این خانم رو بخونی،گفته حتی نامزدم شب پیش من نمی‌خوابه و دخترش باید بغلش بخوابه

پول عزیزم پووووووول همه چی بخاطر همین پول عزیزم من خیلی هارو دیدم پای مردای خیلی داغون وعوضی موندن ب ...

نه پولدار هم نبوده دختره رو عاشق خودش کرده اومده خواستگاری ندادن باهم فرار کردن😐

این دوستمون بی تجربس، فکر کرده مردا همیشه همون عاشق پیشه ی کشته مرده ای هستن که تو دوران آشنایی نشون میدن و میخان مخ رو بزنن، چهار صباح دیگه که رفت سر زندگیش و اون سراب و توهم عشق بی پایانش تموم شد تازه میفهمه واقعیت زندگی چیه!!! تازه میفهمه با بچه زن اول تو یه خونه بودن یعنی چی!!! ولی انموقع دیگه زندگیش نابود شده

داری میگی آقا همسن خودش نه ۲۰ سال بزرگتر

خب شما تو این کامنت راجع به سن چیزی نگفتین، فقط راجع به نامادری شدنش نظر دادین، منم همینو گفتم

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

درسته و تاپیک قبل این خانم رو بخونی،گفته حتی نامزدم شب پیش من نمی‌خوابه و دخترش باید بغلش بخوابه

ممن وقتی کامنت کسی رو میخونم، فقط راجع به کامنتش صحبت میکنم نه تاپیک های اون شخص، که حتی استارتر تاپیک فعلی هم نیست☹️

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

فقط از خدا میخام خدا به دخترا عقل بده،تا از زندگی بقیه عبرت بگیرند و همه زندگی رو تو ازدواج نبینن

همینطوریه که مردا خیلی راحت زنشونو طلاق میدن و میگن تو بدبخت میشی من برام زیاد هست، راست میگن. مرد ۴۰ ساله با یه بچه ۵ ساله با شرایط معمولی میخاد دختر ۲۵ ساله مجرد بگیره تازه شرط و شروطم میزاره براش

ممن وقتی کامنت کسی رو میخونم، فقط راجع به کامنتش صحبت میکنم نه تاپیک های اون شخص، که حتی استارتر تاپ ...

اینجا داریم تبادل میکنیم و از تجربه هامون میگیم بلکه حداقل یک نفر عبرت بگیره و زندگی و جوانیشو نابود نکنه،من خودم زخم خوردم کاش ده سال پیش یه همین جایی رو میشناختم تا به خواهرم نظرات رو نشون میدادم که زندگیشو مفت نبازه

نه پولدار هم نبوده دختره رو عاشق خودش کرده اومده خواستگاری ندادن باهم فرار کردن😐

خاک توسرش منم یه خاله احمق مثل همین دختر آشنای شما دارم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین