2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم با خنده میگفتم میرم گردش، خوشگذرونی، دور دور😂 اهمیت نده قدیمیا عادت دارن جزعیاتو بپرسن

آفرین به شما...سیاست یعنی همین...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
مال من خیلیییی دخالت میکنه😑دارم خسته میشم دیگه

سخت نگیر. بذار هر چی میگه بگه شما یا پاسخ کوتاه بده یا لبخند بزن اصلا جوابشو نده. جلو شوهرت چیزی نگی بد خانوادشو بگی کم کم ازت سرد میشه

چرا جدا زندگی نمیکنید عزیزم  از اون خونه برید  جوابش رو هم اینطور مواقع استدلالی نگید&nb ...

میگه زن برای چی باید بره بین اون همه مرد؟؟؟؟😑😑😑والا اینجا همه خانومم

منم گفتم خب کار داریم میریم بیرون

چقدر حساسی شما

ما نمیتونیم دیگران رو کنترل کنیم مطابق میل ما رفتار کنن فقط میتونیم واکنش خودمون رو نسبت ب قضایا داشته باشیم

حالا شما ک رفتی کار خودتو کردی چرا اینقد کشش میدی ک چرا دخالت کرده

بعضیا کارشون دخالت کردنه شماهم باید یاد بگیری جواب و رفتار مناسبی داشته باشی خودخوری نکنی 

منم اوایل ازدواج مادرشوهرم هی سوال میپرسید نه ناراحت میشدم نه تند میشدم فقط کار خودمو میکردم

چند بار اصرار کرد ک کجا میرین من گفتم بیرون 

دوباره ب شوهرم گفت کجا میرین؟ اونم گفت بیرون

باز پرسید خب کجا؟ همسرم گفت بیرون دیگه بیرون از خونه 

از اون ب بعد دیگه سوالی نپرسید 

سخت نگیر. بذار هر چی میگه بگه شما یا پاسخ کوتاه بده یا لبخند بزن اصلا جوابشو نده. جلو شوهرت چیزی نگی ...

آخه دختر خوش برای سیب زمینی خریدن هم با شوهرش میره ...

منم سپردم دست شوهرم