2777
2789
عنوان

بارداری و زایمان

128 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دلم

میشه هرکی این تاپیکو میبینه برام دعا کنه یا حداقل ی صلوات بفرسته اول برا اینکه بچم سالم بیاد بغلم دوم برااینکه ترسم کمترشه و اروم شم نزدیک زایمانمه شب و روزم شده فکر و خیال از استرس خوابم نمیبره و حالم خوش نیس🙏ممنون از همگی حاجت رواشین

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
انشالله صحیحو سالم بچتو بغل میگیری استرس نداشته باشی مطمعن باش دردتم کمتر میشه

فدات عزیزم ممنون.همه سعیمو میکنم اما انگار تاثیری توی روحیم نداره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم ممنون.همه سعیمو میکنم اما انگار تاثیری توی روحیم نداره

سعی کن تنها نباشی شده با ماشین هم بری بگردی این موقعهاو بعد زایمان آدم افسردگی هم میگیره سرتو مشغول کنی گذشته من دوماهه زایمان کردم 

ببین من تو بدترین شرایط و کرونا زایمان کردم هیشکی هم نیود جز شوهرم ولی دلم قرص بود خدا خودش کمکم میکنه و کرد حتی بچه رو خودم دست تنها بزرگ کردم الانم تو دومی هم دور و تنهام درسته سخته اما میگذره خودتو اذیت نکن

سعی کن تنها نباشی شده با ماشین هم بری بگردی این موقعهاو بعد زایمان آدم افسردگی هم میگیره سرتو مشغول ...

الان حالت خوبه؟با وضعیت جدید کنار اومدی؟چطور با مرحله زایمان کنار اومدی هرچند میدونم بخوایم نخوایم باید رد شیم ازش اما روحیه خب خیلی شرطه توی بهتر پیش رفتن مراحل و کمتر اذیت شدن

ببین من تو بدترین شرایط و کرونا زایمان کردم هیشکی هم نیود جز شوهرم ولی دلم قرص بود خدا خودش کمکم میک ...

خداروشکر انشاالله دومیم سالم بیاد تو بغلت

برام مث ی رویا شده بخدا خواب درست درمون ندارم از ترس و اضطراب 

با خودم میگم ینی میشه چشمو واکنم ببینم زایمان کردم تموم شده و تو بغلم باشه؟

الان حالت خوبه؟با وضعیت جدید کنار اومدی؟چطور با مرحله زایمان کنار اومدی هرچند میدونم بخوایم نخوایم ب ...

من سزارین دومم بود ی خورده استریک زیاد بود دردم یکم بیشتر حس کردم اولی رو محکم تصمیم گرفتم استرس نگیرم بهتر رد کردم اوایل ب خاطر مسعولیتش اینا آدم ی جوری عجیب دلش میگیره اگه بری یکم بگردی بر خونه مامانت اینا بچه رو بزاری پیشش ی هوایی بخوری در کل دورت شلوغ باشه زیاد نمیفهمیانگار دیروز بود چش رو هم گذاشتی گذشت

من سزارین دومم بود ی خورده استریک زیاد بود دردم یکم بیشتر حس کردم اولی رو محکم تصمیم گرفتم استرس نگی ...

قبلا خیلی خوب بودم همینکه رفتم تو ۳۳هفته انگار بین زمین و هوا موندم تازه دارم ب خودم میام چیا پیش رومه بااین حال عاشق بچمم اما با ترس زیاد

سعیمو میکنم خودمم دوسدارم استرسمو کم کنم و راحت تر بگذرونم ولی خب انگار سخته

قبلا خیلی خوب بودم همینکه رفتم تو ۳۳هفته انگار بین زمین و هوا موندم تازه دارم ب خودم میام چیا پیش رو ...

با خودت بفکر کن بالاخره ک قرار بود بچه دار بشین اینم بزرگ میشه فقط فکرتو مشغول کار کن یا برو تو جمع و خوشگذرونی😅

با خودت بفکر کن بالاخره ک قرار بود بچه دار بشین اینم بزرگ میشه فقط فکرتو مشغول کار کن یا برو تو جمع ...

اره خب تهش ک چی جلو پام بود این قضیه.ولی تصور اون لحظه خیلی برام سخته تاالان انگار تو خواب بودم یهو بیدار شدم امیدوارم تو این چند هفته باهاش کنار بیام