میشه هرکی این تاپیکو میبینه برام دعا کنه یا حداقل ی صلوات بفرسته اول برا اینکه بچم سالم بیاد بغلم دوم برااینکه ترسم کمترشه و اروم شم نزدیک زایمانمه شب و روزم شده فکر و خیال از استرس خوابم نمیبره و حالم خوش نیس🙏ممنون از همگی حاجت رواشین
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین من تو بدترین شرایط و کرونا زایمان کردم هیشکی هم نیود جز شوهرم ولی دلم قرص بود خدا خودش کمکم میکنه و کرد حتی بچه رو خودم دست تنها بزرگ کردم الانم تو دومی هم دور و تنهام درسته سخته اما میگذره خودتو اذیت نکن
سعی کن تنها نباشی شده با ماشین هم بری بگردی این موقعهاو بعد زایمان آدم افسردگی هم میگیره سرتو مشغول ...
الان حالت خوبه؟با وضعیت جدید کنار اومدی؟چطور با مرحله زایمان کنار اومدی هرچند میدونم بخوایم نخوایم باید رد شیم ازش اما روحیه خب خیلی شرطه توی بهتر پیش رفتن مراحل و کمتر اذیت شدن
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
الان حالت خوبه؟با وضعیت جدید کنار اومدی؟چطور با مرحله زایمان کنار اومدی هرچند میدونم بخوایم نخوایم ب ...
من سزارین دومم بود ی خورده استریک زیاد بود دردم یکم بیشتر حس کردم اولی رو محکم تصمیم گرفتم استرس نگیرم بهتر رد کردم اوایل ب خاطر مسعولیتش اینا آدم ی جوری عجیب دلش میگیره اگه بری یکم بگردی بر خونه مامانت اینا بچه رو بزاری پیشش ی هوایی بخوری در کل دورت شلوغ باشه زیاد نمیفهمیانگار دیروز بود چش رو هم گذاشتی گذشت