2777
2789
عنوان

مامان ها تورو خدا یکی جواب بده😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 54 پست
درکت میکنم واقعا بچه داری اونم تو چند ماه اول خیلی سخته ولی سعی کن دکتر خوب پیدا کنی .پس ذهنتم آلرژی ...

خداروشکر فهمیدی و رژیم گرفتی

کاش چیزی نباشه شیرخشک معمولی بزور گیر میاد اینکه رژیمی😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا کمکت کنه زودتر خوب بشه

قربانت عزیزم.اصلا نترس بچه داری پر از چالش سخته .این‌اپلیشه ولی باور کن اسونترینشه.هرچی بزرگتر میشن سختیاشون هم بزرگ‌تر میشه فقط بدون تنها نیستی خیلی از ما مامانا دچار این شرایط ها هستیم.زیاد سرچ‌نکن ارامشتو حفظ کن و لذت ببر سوال داشتی بپرس کمکت میکنم

درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا انقدر شایع شده؟؟؟؟

نمی‌دونم چقدر این علمی و ثابت شدست یه دکتری می‌گفت آمپول های که تو بارداری میزنید برای این که لک بینی رو برطرف کنه و جنین ثابت بشه یکی از عوارضش آینه و البته که من در مورد مقایسه ی دختر و پسرم این برام ثابت شد  در زمان بارداری دخترم از آمپول پورلوتون فکر کنم اسمش بود زیاد استفاده کردم و واقعا حساسیت دخترم زیاد بود ولی در زمان پسرم فقط یکبار اونم ماه بالا استفاده کردم و چون دکترم رو عوض کرده بودم فقط می‌گفت استراحت مطلق اصلا بهم آمپول نمی‌داد و پسرم اصلا آلرژی نداشت 

البته آلرژی زمینه ی ارثی داره شاید با این آمپول ها تحریک و بیشتر میشه دیگه اینو متخصصین باید علتشو بگن😁

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خداروشکر فهمیدی و رژیم گرفتی کاش چیزی نباشه شیرخشک معمولی بزور گیر میاد اینکه رژیمی😬😬😬

حالا زمان ما شیر خشک معمولی زیاد بود ولی رژیمی سهمیه داشت اونم دو تا تو هفته که اصلا کفاف نوزاد رو نمیده سختیشو به جون خریدم که هم سیستم ایمنی بچم بره بالا هم درگیر پیدا کردن جنس نایاب نباشم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
قربانت عزیزم.اصلا نترس بچه داری پر از چالش سخته .این‌اپلیشه ولی باور کن اسونترینشه.هرچی بزرگتر میشن ...

سلام عزیزم هستی؟

ازمایش انجام‌ دادم  دکتر مقدادی گفت که آلرژی به لاکتوز داره چون کلپرتنین بالا بود.

چندتا شیرخشک گفت.یکیش گرون بودن و یکی دیگش نایاب. دوتا دیگه مونده تا الان پیدا نشد.

دکتر شهر خودمون میگه پپتی بده ولی اون لاکتوز داره و بدون پروتئین گاوی...بوی بدی داشت و اصلا نخورد.

بیومیل ای آر دادم خوب تر میخوره و داخلش قطره ایزی کول میریزم. الان میبینم باز همون حالت ها رو داره. یهو تکون میخوره تو خواب اب دهنش قورت میده.تا فردا همینو بدم ببینم مدفوعش بهتر نمیشه؟ 

این دو روز داخل شیر خودش که گیگوز بود، ایزی کول ریختم امروز دیگه مدفوعش زرد شده بود.ولی هنوز بلغمی بود

بخدا روانی شدم دیگه. آخرش نمیدونم کدوم شیرو بدم یا اخرش به کدوم آلرژی داره... شما چی میدین؟ کی فهمیدین علائمش کمتر و بهتر شد با این شیر؟

اونارو امتحان کنم باز همین باشه چی؟

سلام عزیزم هستی؟ ازمایش انجام‌ دادم  دکتر مقدادی گفت که آلرژی به لاکتوز داره چون کلپرتنین بالا ...

چه شیرخشکایی بهت توصیه کرد؟حساسیت لاکتوزو جدی بگیر اذیتش میکنه.پپتی لاکتوز داره

درخواست دوستی نمیپذیرم