2777
2789
عنوان

مامان ها تورو خدا یکی جواب بده😩😩

704 بازدید | 54 پست

دخترم دوماهش 

اوایل شیر خشک اپتامژل میخورد خیلی نفخ چ دلپیچه داشت

تغییرش دادم گیگوز میدم. اولش یه روز مدفوعش سبز بود. بعد عادی شد. الان دو هفته میشه که مدفوعش سبز پر رنگ شده. سه بارم استفراغ داشته. امروز اشتها نداشت دلدرد بود.

ازمایش مدفوعش خوب بود.

هرچی دکتر میبرم میگن چیزیش نیست. فقط خون دیدی خطرناکه

بچم اذیته کسی میدونه دلیلش چیه؟

دکتر خوب اهواز سراغ ندارین؟

من گیگوز نشنیدم اپتامیل میدادم خوب بود براش نفخش شاید بخاطر این بوده اروغشو نمیگرفتی

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رنگ مدفوع نوزاد هر روز ی رنگههههه و طبیعی هست جای نگرانی نداره 

در اهواز دکتر زادکرمی رو پیشنهاد میکنم

مطبشون ی ساختمان پزشکی هست نزدیک بیمارستان ابوذر

اونجا بپرسی آدرس دقیق رد بهت میدن 

دقیق میشه دست مقابل روبروی بیمارستان سر نبش

تو مدفوعش مخاط ندیدی؟جدیدا اگزما پوستی ندیدی؟

اگزما نداره

ولی مخاط شک دارم. به دکترم گفتم کش دار بود ولی اهمیت نداد

الان چهارتا متخصص و فوق تخصص گوارش دیدنش

نمیدونم مشکلش چیه

سلام رنگ مدفوع نوزاد هر روز ی رنگههههه و طبیعی هست جای نگرانی نداره  در اهواز دکتر زادکرمی رو پ ...

فردا پنجشنبه است 

من تا شنبه میمیرم دوباره

دکتری نیست پنجشنبه هم بشینه

شیر میخوره بلندش میکنم آروغ بزنه استفراغ میکنه

چون زیاد بهش میدی چند سی سی هربار درس میکنی

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
اگزما نداره ولی مخاط شک دارم. به دکترم گفتم کش دار بود ولی اهمیت نداد الان چهارتا متخصص و فوق تخصص ...

عزیزم بچه منم دقیییییق همینجور بود

خدااااا هر چی دکتر بود بردم ازمایش دیگه روانی شده بودم

تا یک دکتر پیییییر ارمنی پیدا کردم بردمش پیشش باداروهاش،اینقدر تندی کرد بهم ک مگه بچه موش ازمایشگاهیه

این بچه فقط پهلوهاش سخت چاییده،

لازمه بگم بقیشو

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
اگزما نداره ولی مخاط شک دارم. به دکترم گفتم کش دار بود ولی اهمیت نداد الان چهارتا متخصص و فوق تخصص ...

فردا خوب دقت کن ببین مخاط داره.حالتهای رفلاکس میبینی توش؟مثلا بچه وقتی بغلش میکنی‌خودشو گرد کنه مثل تیرکمون.یا یهو تو خواب صورتشو جمع کنه ملچ‌مولوچ‌کنه و مثل ماهی دهنشو باز و بسته کنه یا شیر بالا بیاره به حالت جهشی؟اگزما پشت سرش تو موهاش رو ببین .صورتش دون دون حالت‌زبر نشده؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
بعد از سه ساعت دوتا دادم کم نیست

خب یکم زودتر بده مثلا هر دوساعت البته اگه بچه گرسنه بود  

فردا خوب دقت کن ببین مخاط داره.حالتهای رفلاکس میبینی توش؟مثلا بچه وقتی بغلش میکنی‌خودشو گرد کنه مثل ...

وقتی رو زمین بخوابه بینیش کیپ میشه 

گلوش خلط داره

کمونی میخوابه

همیشه انگار یه چیز بد مزه داخل دهنش ملچ ملوچ میکنه

یا بعضی وقت ها سرش میکشه عقب انگار حس خفگی داره

اگزما ندیدم تو بدنش

همه ی اینام به دکترا میگم میگن چیزیش نیست

قطره بینی میدن یا میگن زیر سرش بلند باشه

دیگه روانی شدم

میگن بچه رو هی میبری دکتر اذیتش میکنی

بعدش چیشد؟

گفت  پهلوهای بچتو حسابی چرب کن ی تکه پنبه بردار گرم کن بذار بین یک دستمال ک پوست بچه نسوزه،و بذارروی پهلوهاش و بذار شب تا صبح رو پهلوش بمونه ،تا عرق چایشش،دربیاد لازم شد تو طول روزهم انجام بده ،دومرتبه اینکارو کردم خوب شد 

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم